BE MY VALENTINE│Tipy na dárky pro něj

úterý, února 11, 2020

Ahoj krásky,
Valentýn se blíží. Slavíte tento svátek, nebo vás nechává zcela chladnými? Já ho letos vnímám nějak víc, jak už jsem se vám svěřovala v jednom z předchozích postů, a právě proto jsem se rozhodla, že vám dám několik tipů na dárky, drobnosti, kterými své drahé polovičce uděláte určitě radost, pokud tedy patříte mezi vyznavače svátku zamilovaných. 

Já mezi ně rozhodně patřím. K dnešnímu dni je to přesně 1749 dnů, co jsem svého budoucího muže spatřila poprvé a od té doby mi srdce poskočilo pokaždé, když jsem ho viděla. Čím u něj rozhodně zaboduji, je jídlo, takže nás čeká likvidování luxusního sushi valentýnského setu, který jsem nám objednala. Nevím, kdo se na něj těší víc :D Jestli já, nebo manžel. Myslím si, že valentýnských menu bude všude možně plno, takže pokud si chcete zpříjemnit den/večer, určitě bych někam zašla. 

Teď přijdou na řadu materiálnější věci. Pro manžela jsem objednala novou vůni do auta. Tentokrát jsem zvolila tohoto černého panáčka. Je to vůně do auta Mr & Mrs Fragrance Cesare Cedar Wood. Vůni jsem poprvé ucítila jakmile můj strýc otevřel dveře od svého auta a mě nos okamžitě táhl k němu. Nechtělo se mi ani věřit, že tolik parády udělá takový malý panáček, takže už se moc těším, až provoní celý interiér a bude nám tak zpříjemňovat naše cesty. 

BE MY VALENTINE│Tipy na dárky

Dál pro něj mám vůni. Hodně mě lákalo sáhnout po nějaké ověřené klasice, kterou už manžel měl a o které jsem na 100% věděla, že mu voní. Na druhou stranu, touha po objevování nových vůní u mě tentokrát vyhrála. Koupila jsem unisex parfém Calvin Klein CK One. Mám takové tušení, že ji kdysi měla moje sestra. V parfému se snoubí velké množství složek, například kardamon, ananas, bergamot, papája, mandarinka, citron, ambra, cedr, pižmo, jasmín, konvalinka a další. Vůně je převážně citrusová, taková hodně svěží, takže si myslím, že do prvních jarních dnů  bude ideální. Jen se bojím, aby mi nevoněla natolik, že ji manželovi zabavím :D To slovo "unisex" k tomu totiž hodně vybízí. 

Všechny tyhle věci jsem kupovala na Notino.cz, kde momentálně probíhá skvělá valentýnská akce. Minulý týden jste mohli k nákupu nad 1200 Kč získat sadu s lakem na nehty a rtěnkou. Schválně jsem se koukala, co je to zač a jednu tu sadičku jsem si objednala pro sebe. Je to ta, kterou můžete vidět na obrázku.  Sama sebe nemiluju, ale mám se ráda :D Takže proč si neudělat něčím radost? A pokud se nad stejnou částku rozhodnete nakoupit i nyní, a zadáte kód VALENTYN, získáte dárkové balení zdarma.

Slavíte Valentýna? Už máte pro svoji polovičku nějakou drobnost?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já na Valentýna nikdy moc nebyla, ale takhle akce je skvělá, určitě mnoho lidí potěší! :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři