RENOVALITY MIMI BALZÁM

středa, února 05, 2020

Ahoj krásky,
jak už mnozí z vás vědí, stala jsem se mámou. Podruhé. Tomu všemu předcházelo velké chystání a přípravy. No, ne zas tak velké, protože s prvním dítětem už člověk má nějakou praxi a tak ví, co bude například v potřebovat, nebo co by bylo naopak zbytečné. Tašku do porodnice jsem si balila někdy začátkem devátého měsíce. Ačkoliv mě hodně lidí vybízelo, abych s tím neotálela, protože vzhledem k tomu, jak moc jsem byla jako těhotná aktivní, všichni předpokládali, že se malému bude chtít na svět o dost dřív. Omyl. Nepomohlo nic. Ale zpět k věci. 

Pro miminko jsem potřebovala i nějakou kosmetiku, konkrétně něco na promazávání tělíčka. U Magdalenky jsem s sebou měla čisté nesolené sádlo. Údajně nejlepší věc. Přiznávám, že Magdi byla promazaná řádně a ještě k tomu se leskla, jak psí kulky, ale chtěla jsem vedle sebe mít voňavé miminko a ne mal škvareček. Začala jsem proto hledat nějakou alternativu, která by byla šetrná k dětské/novorozenecké pokožce. 

RENOVALITY MIMI BALZÁM

Bingo! Náhradou za sádlo mi byl úžasný Mimi balzám od značky Renovality. Tato značka je česká a ryze přírodní a je o ní známo, že se specializuje na kosmetické oleje té nejvyšší kvality. Právě to mě přimělo k tomu, abych balzám koupila. Oleje jsou lisovány za studena z pečlivě vybraných rostlin a neobsahují žádné syntetické látky, konzervanty, barviva nebo minerální oleje. 

Balzám je uschován v bytelném skleněném kelímku. Konzistencí je hodně podobný již zmiňovanému sádlu a také se mění s teplotou. Nejlepší je, když má takovou tu máslíčkovou konzistenci. Jednou jsem ho nechala poblíž topení a roztekl se mi, takže na to pozor. Spravilo to několik minut v lednici. I když jsem psala, že chci voňavé miminko, balzám není nijak parfemovaný a mě to ani nevadí. Super také je, že ho můžete používat i když nejste mimino :D Je vzhledem ke svému složení a šetrnosti je ideální pro citlivou pokožku. Já na něj Honzulkovi chodila vždycky, když jsem měla extrémně vysušené ruce a klasické krémy na ruce mi kvůli svojí parfemaci většinou nedělali dobře. Balzám je hodně mastný, stačí ho skutečně troška a důkladně pokožku promaže. 

Od Renovality mám ještě Meruňkový olej, který má poměrně všestranné využití a já ho používám moc ráda. Skvěle se mi osvědčil na pleť nebo suchou kůži na rukou, ale v létě je prý skvělý třeba i na opalování nebo když se na slunci trošku připečete. Každopádně, pokud tu mám nějaké maminky nebo nastávající maminky a zajímalo by vás, co jsem ještě brala za kosmetiku, klidně mi napište do komentářů. Moc ráda vám ukážu, co mě ještě doprovázelo do porodnice nebo jaká kosmetika se u nás osvědčila a kterou používáme. I když má Renovality svůj web, kde můžete objednávat, já všechny produkty beru na Notino.cz, odkud mám jak balzám, tak i olej. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři