BE MY VALENTINE│Top červené rtěnky

pátek, února 14, 2020

Ahoj krásky, 
máme tu Valentýn! Jste na něj připravené? Máte plán? Čeká vás romantická večeře ve dvou, nějaký odpočinkový víkend, nebo si uděláte pohodlí doma? Tak nebo tak, určitě se budete chtít k této příležitosti hezky obléknout a nalíčit, a právě o líčení bude dnešní článek. V něm bych vám chtěla doporučit několik mnou osvědčených rtěnek, se kterými pro dnešní den rozhodně nešlápnete vedle!

Když od rtěnky potřebuji, aby vydržela celý den, sahám jednoznačně po dlouhotrvajících rtěnkách od Dermacolu 16H Lip Colour. Na výběr máte z širokého spektra odstínů a věřím, že mezi nimi najdete ten svůj valentýnský! Za sebe bych vám určitě doporučila odstín číslo 04, což je nádherná výrazná sytá červená, se kterou budete nepřehlédnutelné i sebejisté, a to díky tomu, protože budete vědět, že rtěnka bude na svém místě a ani se nehne.

BE MY VALENTINE│Top červené rtěnky

Další sázkou na jistotu jsou dlouhotrvající matné tekuté rtěnky Maybelline SuperStay Matte Ink. Mám je doma v několika odstínech a svoji sbírku bych ráda o pár kousků ještě rozšířila. Pokud hledáte krásnou červenou barvičku, můžete vyzkoušet odstín Pioneer, Dancer, nebo zářivou Heroine. Všimla jsem si, že u těchto rtěnek jsou ti, co je vyzkoušeli, rozděleni na dva tábory. Ten jeden je nadevše miluje a nedá na ně dopustit, no a jak už to tak bývá, ten druhý by je po prvním použití nejraději hodil do koše. Někomu vadilo vysušování rtů, tvoření vrásek, někomu se dokonce i loupala. Mě vždy pomohlo dát na rty nejdřív tenkou vrstvu balzámu na rty a potom rtěnku. Pomáhá i peeling, rtů, kdy z nich dostanete pryč suchou kůži a na vyhlazených rtících rtěnka vypadá neskutečně. Já patřím do toho prvního tábora. Rtěnka skvěle drží, odstíny jsou nádherné, takže za mě rozhodně ano! 

A třetím držákem, kterého si zamilujete, je matná rtěnka Lancôme Matte Shaker. Tu tedy nemám v červeném odstínu, ale doporučuji ji hlavně kvůli jejím skvělým vlastnostem, mezi které patří:
  • dodá rtům nádherně sytou barvu s matným finišem
  • nelepí, nevysušuje
  • vysoký komfort při nošení
  • vydrží po celý den, bez rozmazání
Co vás u této rtěnky rozhodně překvapí, je to, jak je lehoučká. Při aplikaci na rty cítíte, jak kdybyste si je potírali vodou. Je úplně lehoučká a na rtech nejde vůbec cítit. Vzhledem k té "vodové" textuře je potřeba ji nechat na rtech po aplikaci zaschnou, doporučuje se 90 vteřin. Před použitím ji nezapomeňte protřepat a kdo by měl obavy z aplikátoru, vůbec se nebojte. Jde to s ním jedna báseň! Opravdu! Já mám odstín 270 Beige Vintage a parádu jsem s ním dělala celý podzim. Z červených by se vám mohla líbit 183 Magic Orange, nebo Red´y In 5. Mě láká ještě o něco tmavší varianta, která je spíš do vínova, ale má krásný valentýnský název, a to 374 Kiss Me Cherie.
BE MY VALENTINE│Top červené rtěnky
Všechny tyto kousky seženete na Notino.cz, odkud je mám i já. A nezapomínejte, pokud nakoupíte nad 1200,- Kč, s kódem VALENTIN získáváte dárkové balení zdarma

Jaké jsou vaše nejoblíbenější červené rtěnky?
Mějte se krásně"
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři