DERMACOL│ Nová řada pleťových krémů LOVE MY FACE pro mladou pleť & Nové sprchové gely Aroma Ritual

úterý, května 22, 2018

Ahoj krásky,
co se týče mazání těla, tak to  u mě není žádná hitparáda, ovšem od té doby, co jsem se naučila pravidelně používat pleťové krémy,  je zvládám likvidovat docela bravurně. Právě proto jsem byla moc ráda, když se ke mě dostaly tyto barevné novinky od Dermacolu

Pleťové krémy  jsou určené převážně mladé pleti trpící na akné nebo nejrůznější zarudnutí a podráždění. I když je mi letos pětadvacet, svoji pleť za mladou nepovažuju :D Řekla bych, že řada osloví, a jistě ji uvítají, převážně mladší slečny. Tak na mě vlastně působí i samotné balení. Mladě a hravě...


Krémy můžete používat ráno i večer. Víc než o krém se jedná o emulzi s gelovou texturou, kterou mám ráda a právě díky tomu se vše do pleti perfektně vstřebá.

Jak už jsem se zmiňovala, i když jsou balení hezky barevná a obsypaná srdíčky, design se mi moc líbí. Plastové tubičky s klasickým uzávěrem jsou také praktické a jejich velikost o objemu 50 ml je mi taky sympatická. Co je na těchto krémech asi to nejlepší, tak to, že každý voní jinak a přesto každý úplně luxusně. Některé kombinace by mě jen těžko napadly, ale zadařilo se. 


Pokud toužíte po hydrataci a zvláčnění pleti, tak o tu se vám postará světle modrá varianta s vůní vanilky a meruněk. Jestli chcete pleť regenerovat a rozjasnit, potom sáhněte po tmavě růžovém krému se sladkou vůní malin a lesního ovoce. No a jestli by vám bylo sympatičtější takové sjednocení,  zklidnění a vyhlazení pleti, pro vás tu je kombinace hrušky a melounu. Navíc ten rozjasňující má v sobě zlatý shimmer, takže na léto jak dělaný. 


Vyzkoušela jsem všechny a u všech se mi potvrdilo to samé. Příjemná vůně, lehoučká textura co se dobře a rychle vstřebá, pleť příjemná na dotek.... Myslím si, že takovýto pomocník se neztratí v kosmetické taštičce žádné z nás :) Ať už máme mladou pleť nebo ne ;) 

A aby těch novinek nebylo málo, Dermacol opět rozšířil svoji škálu sprchových gelů Aroma Ritual. Ani nevím, kolik už jich dohromady je. Já jich  tenkrát v jedné soutěži vyhrála všech deset, ale to už je nějaký pátek a od té doby jich na jejich kontě několik přibylo. Nově můžete vybírat z těchto voňavých variant:

  • Tropický sprchový gel - papája s mátou
  • Happy Summer - limitovaná edice od tětí pro děti s vůní vanilky a meruňky (tím můžete mydlit i vaše prcky od 3 let, Magďuli sice tolik není, ale neodolala jsem a taky jsem ji tím namydlila. Žádná negativní reakce na jejím tělíčku se nekonala)
  • Letní sprchový gel - meruňka a meloun

U mě teda jednoznačně vede ten Happy Summer. Sladké vůně mám ráda, tahle je možná sladká až příliš, taková ta klasická žvýkačková, ale povedla se a voní mi! 


Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ty krémy vůbec nevypadají špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tie krémy vyzerajú naozaj krásne a sprchový gél takisto 🙂 inak veľmi pekný príspevok a budem rada ak si pozrieš aj moj blog a necháš tam odber.
    https://lifeforjul.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Už jen ty obaly se povedly, mám moc ráda ty jejich barvičky a vůně, tak se budu muset vydat na nákup.

    OdpovědětVymazat

  4. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  5. Dermacol krémy som už videla v drogérii a vyzerajú naozaj super :) Ich sprcháče voňajú fantasticky a z týchto ma zaujal najmä ten ružový

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou perfektní mám modrý vanilka,meruňka.Je miuž 40 jsem mjitelka mastné pleti a sedí krásně.Hydratuje,vyhlazuje a zmatňuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,
    od kolika let mohou slečny používat tento krém pro mladou pleť-hruška + meloun? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři