DERMACOL│Nová řada regeneračních, hydratačních a vyživujících tělových mlék

úterý, května 22, 2018

Ahoj krásky,
doufám, že máte rády růžovou, protože dnešní článek jí bude plný. Mluvím o nových produktech od Dermacolu, kterými nově můžeme hýčkat naši pokožku. 

Už jsem to tu psala několikrát, co se hydratace/mazání/natírání těla týče, tak to dost flákám. Vždycky se pro nějaký produkt nadchnu a vydržím u něj sotva pár dnů. Pak mě ta natěračská mánie rychle omrzí a moje pokožka trpí. Po zimě obzvlášť. Trpím na extrémně vysušené ruce, které mi praskají až do krve a jediné, co mi na ně kdy pomohlo a jejich stav se zlepšil, byl krém od Biodermy z řady Atoderm. Co si budeme povídat, krém to není zrovna nejlevnější, ale ani nevíte, jaký zázrak jsem našla v jednom z produktů, o kterých vám tu teď píšu. 


To je on! To je ten zázrak Regenerační krém v tomto růžovém kelímku. Ten jediný mi totiž dokázal s rukama udělat to stejné, co krém od Biodermy a asi vám nemusím říkat, že je pro mě mnohem příjemnější, zaplatit menší částku za něco, co mi udělá stejnou službu. Mám pocit, že se krémem mažu skoro pořád :D Alespoň tedy ty ruce a taky už mi ho příliš nezbývá, takže jakmile budu mít příležitost, beru další balení. 

I ostatní tělové mléka a krémy jsou super. Každý má v sobě různý podíl másla Karité, které je známé pro své blahodárné účinky, kdy pokožku regeneruje a zklidňuje.

Líbí se mi, že jsou jednotlivá mléka barevně odlišeny a každá barva představuje jiný účel, za kterým je  můžete použít. Nejtmavší růžová představuje regeneraci, světlejší růžové patří výživa a bílá se spojí s hydratací. 


Všechna mléka jsou skvělá! Krásně nevtíravě voní, naopak je do pokožky snadno vetřete, hezky se vstřebávají, nezanechávají mastný film a opravdu pěkně hydratují.

S těmi tělovými mléky mi asi bude pomoct ségra, nebo mamka :D ale ty kelímky si teda budu syslit pro sebe, protože jsem v nich našla to, co jsem dlouho hledala a co mi opravdu pomáhá :) 

Co vy a hydratace pokožky? Mažete? Nemažete?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tento tělový krém mám také, ale přiznám se, že mám raději oleje:-).

    Pokud máš chuť, u mně na blogu právě běží soutěž s Dermacolem, tak se neváhej zúčastnit.

    Měj se krásně!
    papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/2018/06/opojne-vune-dalek-soutez-dermacol.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři