KERASTASE ELIXIR ULTIME ŠAMPON A BEZOPLACHOVÁ OLEJOVÁ PÉČE

úterý, května 29, 2018

Ahoj krásky, 
jeden z hlavních důvodů, proč mám blog o kosmetice, je ten, že hrozně ráda poznávám a zkouším nové věci a právě to je ten důvod, proč jsem se doslova zamilovala do těchto dvou báječných vlasových přípravků od Kérastase


O značce jsem slyšela, několikrát jsem se na jejich výrobky dívala, ale nikdy jsem si žádného pomocníka nepořídila domů. Až nyní. Dala jsem si totiž za úkol, že do svatby si vypěstuji luxusní hřívu, na kterou budu moct být opět pyšná. A právě z toho důvodu jsem sáhla po výrobcích od Kérastase.  

Dnes pro vás mám recenzi na dva přípravky z řady Elixir UltimateJsou jimi šampon Kérastase Elixir Ultime a všestranná péče s výtažky ze čtyř vzácných olejů Elixir Ultime Originale.  

Elixir Ultime šampon
Jak jistě víte, tak všechny vlasové přípravky na olejové bázi a obohacené o jejich nejrůznější výtažky, mám moc ráda. Právě proto jsem si ihned po prvním použití šampon zamilovala. 


Šampon je obohacen o technologii Oléo-Complexe, která obsahuje čtyři vzácné oleje. Konkrétně z arganu, kamélie, kukuřice a pracaxi. Olej z pracaxi vlasy posílí a podporuje buněčnou obnovu, olej z arganu vlasy chrání a má regenerační schopnosti, olej z kukuřičných klíčků vlasy vyživí a chrání, a olej z kamélie jim dodá nádherný lesk. 

Díky olejům jsou tedy hlavními benefity tohoto šamponu dodání lesku a jemnosti, schopnost regenerace, výživy a ochrany před každodenními negativními vlivy okolí. Při pohledu na šampon je jasné, že se uvnitř skrývá něco extra. A taky že jo! Té vůně se nemůžu nabažit. Šampon má řidší olejovou konzistenci a ve vlasech jemně pění. Po umytí a vysušení vlasy krásně voní, jsou skutečně jemné, hebké, olej je nijak nezatížil a jsou hezky uhlazené, takže se obejdu i bez žehličky (vlasy ani nefoukám, nechávám je schnout volně na vzduchu)
S šamponem jsem hrozně spokojená, moc mi vyhovuje a jsem velmi ráda, že moje premiéra s touto značkou byla zatím úspěšná. 
Elixir Ultime Originale univerzální zkrášlující olej
Miluju bezoplachové péče a o to víc, když se jedná o ty olejové. Už při prvním použití jsem věděla, že se na nějaký čas bez tohoto oleje po umytí vlasů rozhodně neobejdu. Ta vůně! A ta jemnost oleje! No a jak je krásně cítit ve vlasech! Mám ho doma už nějaký ten týden a pokaždé je pro mě jeho použití naprostou slastí a požitkem. Po použití šamponu společně s tímto olejem jsou mé vlasy skvěle uhlazené a nemusím je, i když uschnou, nijak tepelně upravovat. Líbí se mi, že se mi vlasy po použití těchto přípravků pěkně narovnají a i když se jedná o výrobky na olejové bázi, tak vlasy nejsou nijak zatížené, mastné a neztrácí na objemu. Používám opět jen na délky a konečky (na ty hlavně!).


Už samotná lahvička působí velmi luxusně a při prvním pohledu na ni jsem věděla, že se uvnitř ukrývá hotový skvost. Balení má praktickou pumpičku, díky které je dávkování hračka.

Péče je obohacena o směs vzácných olejů a technologii Oléo-Complexe, která podporuje buněčnou obnovu, díky které se vlasy stávají silnějšími a odolnějšími. Má také regenerační schopnost. Jedním z olejů je olej z kamélie, který patří mezi nejluxusnější a nejvoňavější oleje ze všech, je zdrojem vitamínu F a mastných kyselin Omega 3 a 5. Vlasy jsou díky péči odolnější, lesklejší, hebčí a chráněné před negativními vlivy okolí. 

Jestli hledáte skutečně kvalitní přípravek, který byste vaším vlasům dopřály a který si jistě zaslouží, do tohoto oleje se rozhodně vyplatí zainvestovat. Koupíte ho například na Notino.cz, odkud ho mám i já. 

Co vy a přípravky od Kérastase? Který je váš nejoblíbenější?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři