Vánoční wishlist

úterý, prosince 12, 2017

Ahoj krásky,
předem se omlouvám za krátkou pauzu, ale s příchodem Vánoc mi na psaní článků nezbývalo příliš času. Člověk chce mít doma čisto, uklizeno, nějaká ta dekorace taky nesmí chybět, i když jsem tomu letos kvůli Magdalence příliš nedala, a večer, když jsem plánovala usednout k notebooku, jsem po sprše padla vyřízená do postele. Navíc naše juniorka asi začne každou chvílí sama chodit, takže jsem ji pořád v patách kdyby si usmyslela najednou hodit záda. 

Přiznám se, že psaní tohoto příspěvku pro mě bylo poměrně těžké. Říkáte si proč asi? Co je na tom naházet pár věcí na bílý podklad a publikovat? Víte, od té doby, co mám Magdalenku, mi přijde, že mám úplně vše. Nic víc nepotřebuji a ani po ničem netoužím. Mé jediné přání je to, aby moje rodina a příbuzní byli šťastní a hlavně zdraví. Nic víc Jakmile máte toto, máte všechno. 

Když bych ale měla hodně zapátrat po něčem, co by moji existenci na tomto světě ještě o něco víc zpříjemnilo, byly by to tyto věci:


Všechny moje oblíbené vůně jsem už zvládla téměř spotřebovat a tak jsem se poohlédla po nějaké nové. Moji aktuální favoritkou je Hugo Boss The Scent. Stále cítím tu nevtíravou nasládlou vůni broskve a frézie, jako když jsem k vůni přičichla poprvé a vlastnit takový skvost v podobě elegantního flakonu by se mi líbilo :) Dál mě lákají vyzkoušet některé z výrobků od LUSH. Ani nevíte, jak mě mrzí, že jsem nestihla ukořistit jednoho z mýdlových orangutanů, kdy výtěžek šel na dobrou věc. Líbil by se mi některý z tělových peelingů, ale zvědavá jsem i na bomby do koupele. A protože se s příchodem zimy horší i stav mých suchých rukou, nesmí chybět nějaká ta pečující tělová kosmetika. Skvělé výsledky mám hlavně s Biodermou a konkrétně s řadou Atoderm, na kterou nedám dopustit. A jako poslední tu mám žehlící kartáč na vlasy. Vlasy momentálně nechávám růst a teplem je příliš nezatěžuji, ale u tohoto kartáče se mi hlavně líbí ta jednoduchost, kdy si vlasy pročešete a zároveň narovnáte. Ráda bych ho zkusila. 

A co byste pod vánočním stromečkem chtěly najít letos vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Boss vůní jsem právě dopotřebovala a byla příjemná.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten žehlící kartáče vypadá zajímavě, myslím, že by se mohl líbit mojí mamce :).

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Žehlící kartáč mám v plánu si pořídit od Remington :))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři