ZIAJA Cocoa Butter Vyživující šampon s kakaovým máslem

čtvrtek, listopadu 23, 2017

Ahoj krásky,
dnes přeskočíme od dekorativní kosmetiky k té pečující. Protože mě moje aktuální ombré už přestalo bavit, rozhodla jsem se pro změnu barvy. Žádné čachry machry, konečky zastřižené už mám a vlasy bych chtěla sjednotit. Pořídila jsem si barvu, obarvila se a postupně jsem se začala dívat i po nějaké péči pro barvené vlasy.

ZIAJA Cocoa Butter Vyživující šampon s kakaovým máslem
Na Notino.cz jsem si rozklikla nabídku s nejrůznějšími přípravky, které jsou určeny právě barveným vlasům. V minulosti jsem měla velmi dobré zkušenosti se značkou Matrix, takže jsem si říkala, že bych si znovu objednala právě šampony, které už jsem měla doma, ale do oka mi padl tento šampon značky Ziaja s kakaovým máslem, který je určený pro suché, zničené a barvené vlasy.

Hned ze začátku musím pochválit balení. Líbí se mi, že je z pevného plastu, takže se s ním dobře manipuluje, hezky se drží a nepromáčknete ho v ruce. Kromě vůně kokosu se mi velmi zamlouvá i vůně kakaového másla, takže jakmile vidím někde nějaké tělové mléko nebo jiný výrobek právě s touto vůní, jdu po něm. Asi jediné mínus, které výrobek má, je to, že tahle vůně jde cítit jen ze samotného šamponu. Ve vlasech už tak intenzivní a patrná není. Škoda. Úkolem šamponu je vlasy vyhladit, hydratovat, dodat jim lesk a navrátit zdravý vzhled. Že by šampon s vlasy udělal nějaké zázraky, to se taky říct nedá. Jsou hebké, lesklé, jemné na dotek, ale jak říkám, nějaká extra změna se nekonala. Zkrátka takový průměr srovnatelný s kdejakým jiným šamponem. 


Každopádně jsem s ním spokojená. Kupovala jsem ho převážně i ze zvědavosti, protože jsem zatím žádný z výrobků této značky nezkoušela, ale všimla jsem si, že je na Notinu spoustu dalších výrobků právě s touto vůní, tak bych ještě ráda zkusila něco z tělové kosmetiky a uvidím ;) 

A co vy a značka Ziaja? Jaký výrobek stojí za vyzkoušení?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ziaju mám moc ráda. Aktuálně používám jejich Cupuacu řadu. A ten jejich tělový peeling je naprosto dokonalý. Psala jsem o něm článek takže pokud jsi ho nezkoušela, opravdu doporučuju všema deseti :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Já jejich šampon nezkoušela, ale s touto vůni jsem měla tělový přípravek a to byl super :))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři