Beauty rozstřel 12/2017

čtvrtek, prosince 14, 2017

Ahoj krásky,
další beauty rozstřel je tu. Tentokrát by mě zajímal váš názor, případně zkušenosti, na tyto pánské vůně. Na Vánoce už mám pánské osazenstvo vyřešené, ale můj milý má pár dnů po novém roce narozeniny a k dárku, který pro něj chystám, bych mu ráda dala ještě něco. 

Kdybyste momentálně přišli k nám do koupelny, tak byste si asi řekli, že s CK musím spolupracovat :D Protože na poličce je vyskládaných několik vůní právě této značky. K mojí smůle tomu tak není, nikdo mi je zadarmo neposílá, ale když ty jejich vůně jsou tam super. Mně samotné by se Obsessed v dámském provedení zamlouvala a voní mi i ta určená pro muže, takže o ni dost přemýšlím. 

Tady to je další adeptka, která mě uchvátila jak v dámském, tak pánském provedení. U této vůně se mi hrozně líbí vzhled flakonu a balení celkově. A co mě láká ještě víc, je 53% sleva, která na tuto vůni momentálně je, kde jinde, než na Notino.cz

Hugo Boss The Scent vs. Calvin Klein Obsessed
Koukala jsem ještě po nějakém třetím adeptovi, ale už tak moc váhám mezi těmito dvěma, že nemá cenu si to rozhodování dělat ještě těžší. Zatímco Obsessed je na složení poměrně bohatá, u "Scentky" byste našli maninku, zázvor a kůži. Viděla bych to tak, že vůně vyzkouším ještě naživo v nějaké parfumerii a až potom objednám, z eshopu. 

Budu moc ráda, pokud mi napíšete, jakou vůni byste braly vy :) 
Mějte se krásně!
Vaše A. 


You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři