Dermacol SELFIE Mascara prodlužující řasenka s efektem umělých řas & Gorgeous Eyebrow korekční a rozjasňující oboustranná tužka

čtvrtek, prosince 21, 2017

Ahoj krásky,
dnes se podíváme na dvě aktuální novinky od Dermacolu.

Tou první, je maličká řasenka Selfie, která slibuje prodloužení s efektem umělých řas. Na tuto řasenku jsem byla zvědavá hned, jakmile jsem ji poprvé uviděla na Instagramu Dermacolu. Zajímala mě především ta velikost. I když je řasenka krátká, má dlouhý kartáček, který se směrem ke hrotu zužuje. Je označený jako technologicky pokročilý a slibuje rychlé a snadné nalíčení s perfektním finišem.


S kartáčkem problém nemám. Pracuje se mi s ním dobře a nevadí mi ani to, že je řasenka takhle malá. Problém u mě nastal hlavně při nanášení, ale skrz to, že je řasenka mokrá a na řasy nanese hodně barvy. Ty se potom slepují k sobě a tohle asi většina z nás nevyhledává. Z dálky to takový problém není. Oko je hezky zvýrazněné a věřím, že i na tom selfíčku by to nebylo k zahození.  Ovšem zblízka už to taková velká paráda není. Třeba se to zlepší, až řasenka bude sušší, ale komu se chce čekat, že?



A druhou novinkou je korekční tužka na obočí. Na jedné straně máte "korektor" a na té druhé je rozjasňovač. Ten je teda úplně super! Můžete ho vidět i na fotce, kdy jsem ho nanesla do koutku oka. Super bude určitě i v oblasti pod obočím.


Docela mě mrzí, že mi řasenka hned nesedla, protože jsem doposud se všemi řasenkami od Dermacolu měla jen ty nejlepší zkušenosti! Určitě mi dejte vědět, jestli jste řasenku už zkoušeli a jak jste s ní spokojené :)

Budu se těšit na vaše komentáře.
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. S řasenkami od značky Dermacol nemám žádné zkušenosti a ani po přečtení tvé recenze na řasenku mě nelákají.

    Přeji Ti krásné a šťastné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři