Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2018

pátek, prosince 22, 2017

Ahoj krásky,
tak jak prožíváte poslední dny do Vánoc? Já musím říct, že už se těším, až bude po svátcích. Letos všechna ta atmosféra a těšení jdou nějak mimo mě. Jasně, tyhle Vánoce budou určitě kouzelné, protože to jsou první Vánoce s Magdalénkou, takže to jediné mě tak nějak navodí tu vánoční náladu a pohodu. 


Vánoční úklid dělám denně :D Cokoliv totiž uklidím, mi Magďule za zády rozhází, takže vše se snažím zvládat když spí přes den, nebo až večer. Jindy nemám šanci a nemá to ani cenu. K tomu všemu se mi ještě podařilo si asi něco udělat s vazy v koleně :D Nechtějte vědět, jak se mi to stalo. No a protože jsem máma na plný úvazek a mám pocit, že musím sama všechno zvládnout, k doktorovi jsem si nezašla. Pořád čekám, že to nějak samo přestane bolet, ale už je to přes týden a pořád nic. Tak uvidíme. Představa, že by mě něco omezovalo a já nemohla úplně fungovat, mě docela děsí. Dnes jsem taky dobalila ty nejmenší drobnosti, co mi ještě chyběly a tím pro mě shánění a šílení okolo dárků končí. 

Co se týče následujícího roku a dění tady na blogu... Mám velké plány :) Chtěla bych být aktivnější, jestli mi to situace dovolí. Také bych tu ráda udělala několik soutěží o pár kosmetických balíčků, protože zjišťuji, že tu fůru kosmetiky, co mám doma, nemám šanci sama spotřebovat, takže by to bylo nějako jako takový revange za to, že sem chodíte, napíšete komentář apod. Asi po roce jsem před pár dny vzala do rukou paletku se stíny a zkusila se nalíčit i něčím jiným, než jen řasenkou a řeknu vám, že mi to líčení hrozně chybí. Z toho plyne, že bych sem ráda kromě recenzí přidala i nějaké hotové looky, nebo alespoň líčení očí. 

Tímto článkem bych vám všem chtěla moc poděkovat a vaši dosavadní přízeň, přeji vám hodně dárečků pod stromečkem a do toho Nového roku jen to nejlepší, ale hlavně zdravíčko, štěstí a lásku. To ostatní přijde samo :) 

Mějte se krásně a v lednu zase ahoj!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Také přeji hodně dárečků pod stromečkem, ale také hlavně rodinnou pohodu a štěstí. Snad prožijete krásné Vánoce a dobrý start do nového roku! :) Měj se krásně a hlavně ať je Magdalénka stále čilá a zdravá :))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři