NIVEA MOJI OBLÍBENCI & Tipy na kosmetické sady

neděle, prosince 17, 2017

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám na ukázku několik výrobků od značky Nivea. Nedá se říct, že by se jednalo o nějaké žhavé novinky, ale jsou to spíš moji oblíbenci, o které bych se s vámi chtěla podělit.

NIVEA Hairmilk Care Shampoo
Jestli jsou vaše vlasy jemné, velmi jemné, určitě sáhněte po šamponu Hairmilk. Mě na něj nejdříve nalákala reklama, která běžela každou chvíli v televizi a jakmile jsem s i ho pořídila a vyzkoušela, tak se z něj stal rázem můj oblíbenec. Šampon je určen právě pro jemné vlasy, kdy je díky mléčným proteinům vyživý, zanechá je hladké a jemně navoněné. Balení je plastové, modré s bílým potiskem, zkrátka typické pro Niveu. Vůně je také jemná a věřím, že kdybyste k němu přičichly, hned by se vám vybavilo, od jaké značky tento výrobek je. Opět taková ta ikonická "Niveácká" vůně. Šampon krásně pění, takže zaobalí všechny vlasy a po použití jsem je měla opravdu sametově jemné a lesklé. Pro jednou reklama nelže ;) 

Další věc, kterou jsem si oblíbila, je tělové mléko s olejem růže a arganiovým olejem. Kdo patříte mezi pravidelné čtenáře  mého blogu, tak víte, že já ty růže v kosmetice nějak zvlášť nemusím, ovšem tady je to jiná. V kombinaci s olejem vůně růží není tolik vlezlá, je hodně příjemná a samotné mléko se hezky vstřebává a zanechá pokožku krásně jemnou. Navíc mi ani nepřijde, že je to mléko, ale spíše mléko s gelem, každopádně konzistence je to moc příjemná. A jako poslední tu mám jednu věcičku ještě z léta, kdy jsem slunění příliš nedala, ale když už, společnost mi dělalo tělové mléko After sun bronze pro udržení a prodloužení opálení. Celé kouzlo má být v tom, že složení přípravku obsahujme rostlinné výtažky, které podporují tvorbu melaninu a tím při pravidelné aplikaci zajistí, že pokožka zůstane déle opálená. 

A takový malý tip na závěr, když tu za chvíli máme ty Vánoce. Pokud máte Niveu rády a chtěly byste ji někomu nadělit i pod stromeček, mrkněte se na web Notino.cz. Na eshopu totiž najdete několik krásných dárkových sad právě s výrobky této značky, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváři, ať mamince, sestře nebo babičce, a jak příteli, tak i tatínkovi :)

Máte rády takto vyřešené dárky? Líbí se vám sady? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Tělové mléko jsem vyzkoušela ve vzorečku a bylo skvělé :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři