Dermacol Aroma Ritual│Jablko & skořice

sobota, prosince 16, 2017

Ahoj krásky,
jak už jste si mohly všimnout, Dermacol opět rozšířil svoji voňavou nabídku v řadě Aroma Ritual. Novým přírůstkem jsou produkty s vůní jablka a skořice. Teď, v období Vánoc, to byl parádní tah na branku! 


Asi největší radost mám z tělového scrubu, který vám pokožku nejen krásně vydrbe, ale taky provoní. Opomenout sprchový gel by si výrobci nejspíš nedovolily a byla by to škoda. Sprchování s ním je úplná slast. No a krém na ruce? Naprosto perfektní! Ať konzistencí nebo vůní. V kabelce si díky němu tak nosím takové malé Vánoce v tubičce :D A mažu o sto šest, protože se rychle vstřebává, nijak nemastí a moje vysušené ruce ho milují. 

Jestli by se vám třeba líbilo takovou voňavou sadu dostat (nebo jí chcete někoho obdarovat) pod stromečkem, potěší vás jistě skutečnost, že jsou tyto výrobky uspořádány v jednom z několika vánočních balíčků od Dermacolu, ze kterých můžete vybírat. 

Teď mě tak napadá, jaká vůně v této řadě ještě chybí? Mě by se líbila třeba kombinace vanilky ještě s něčím. Tak uvidíme, čím nás tvůrci překvapí do budoucna ;)  

Jakou kombinaci nebo vůni byste uvítaly vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Taková kombinace je nejlepší na Vánoce. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, tak tohle je vůně přesně pro mě!! Zrovna pálím svíčku s vůní jablka, jen ta skořice mi tu chybí :) ale tu já si nahradím v jídle, haha :-D

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Mám sprcháč a je vážně krásně voňavý :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři