Vánoce s Dermacolem

sobota, prosince 16, 2017

Ahoj krásky,
tak jak jste na tom s dárky? Už máte vše vyřešené, nebo budete ještě něco shánět na poslední chvíli? Jestli patříte mezi ty, které ještě běhání po obchodech čeká, tak tu pro vás mám malý tip.

Dermacol balíček s řasenkou Ultratech a čistící micelární vodou pro citlivou pleť
Jak už jste viděli na mém Instragramu, já letos vsázím na Dermacol. Celkově se mi jejich balíčky hodně líbí. Mají je vážně vychytavé. Najdete v nich dárek např. pro sestru v odobě nějaké dekorativní kosmetiky, tak i pro maminku či babičku s něčím pečujícím. Vše je navíc krásně usazeno buď v krásných kosmetických taštičkách (já teda tu černou využiju snad i jako psaníčko, protože je vážně nádherná) tak pevných papírových balíčcích s praktickým poutkem.  

Za sebe bych vám nejvíc doporučila sadu s vůní jablka a skořice. Na Vánoce naprosto neodmyslitelná vůně a sprchový gel s peelingem nemají chybu! A pokud jde o taštičky, ať už se rozhodne pro tmavou variantu, kde je řasenka + micelární voda, nebo světlou s řasenkou a tužkou pro úpravu obočí, ani jednou nešlápnete vedle. Největší problém mi dělalo rozhodnout se, která ke komu poputuje :D Kdybych byla hamoun, nechala bych si je všechny. Moc se mi líbí.

Dermacol balíčky seženete od 179,- Kč
Dermacol sady s výrobky z řady Aromaritual (na výběr z několika variant)
Dárky tohoto typu  jsou fajn, jejich koupí zabijete hned dvě mouchy jednou ranou. V balíčku máte fajn výrobky a ještě k tomu to v takovém balení dobře vypadá. K dostání jsou klasicky v drogeriích nebo je nově najdete i na webu Notino.cz. Tam jsem nakupovala i já a sadou hodlám obdarovat každou ženu v naší rodině. Tyto sady jsou jako dárečky super. Můžete je balit, ale i nemusíte. Tak i tak s nimi naděláte spoustu parády a o obsahu ani nemluvím... Tady máte přímo odkaz na tu sadičku s jablkem a skořicí >> ODKAZ << a řekněte sami, že bude určitě fajn, najít takový balíček pod vánočním stromečkem ;)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři