Nový vzhled a aktuální dění na blogu

středa, října 18, 2017

Ahoj krásky,
jak už jste mohly zaregistrovat, můj blog dostal nový kabátek. Už delší dobu jsem měla silnou potřebu vzhled změnit. Nebavilo mě měnit jen záhlaví, ale potřebovala jsem ho posunout trošičku na jiný, vyšší level. Povedlo se. Ty šablony, to je vám teda věc :D Stačilo pár hodin nepřetržitého "študování" přiloženého návodu a nastavování kroku za krokem a tradá, nový design je na světě.


Kromě blogu a změny barvy vlasů mě už nic měnit neláká. Vše jde jako po drátkách a ze mě je spokojená mladá mamina. Když už jsem byla u těch změn, rozhodla jsem se tady zřídit rubriku, která se bude týkat mateřství. Nečekejte ode mně nějaké rady. Nejsem perfektní máma, ale pro svoji malou chci být co možná tou nejlepší. Stále je se co učit. Články v této škatulce budou spíš povídací a jejich obsah by byl mnohdy pro zasmání, než nějaké poučení. Jejich "posláním" by bylo vám čas od času sdělit, jak se nám s Magďulí vede, jaké děláme pokroky, které jídlo nám chutná a které naopak pliveme, jestli už máme nějaký zoubek a kolik bodyček už jsme za den museli vystřídat, protože jsme malý prasátka. 

Další takovou novinkou je to, že se mi šíleně zastesklo po líčení a tak bych sem ráda, když mi to čas dovolí, častěji přidávala nějaké fotky nalíčených kukadel. 

Po dlouhé době jsem prolezla veškeré krabice s kosmetikou, kterou doma skladuji a protože mi začíná docházet místo ve vestavěné skříni,  a přítel se nemá k vyklizení té druhé, můžete se nejspíš těšit na giveaway, ve které budete moci získat nějaký kosmetický balíček :) Taky mě těší to, že se blíží Vánoce a k nakoupeným dárkům budu moct i nějakou tu kosmetiku přihodit, takže místo na nové produkty bude raz dva.

Recenzí tu bude pořád plno. Na stole se mi válí krabice s kosmetikou, kterou bych chtěla co nejdřív nafotit, abych vám o ní mohla napsat, ale momentálně s Magdalénkou zažívám takové to období, kdy ji položím na zádíčka pod okno, otočím se, a ona už je u dveří, takže jdu furt po ní a volný čas je chvíli, když spí, nebo až večer. Každopádně se bude na co těšit ;) Lákat vás budu co nevidět na Instagramu. 

Naplánovala jsem si to moc hezky, teď jen, aby to vyšlo ;)

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Pekný nový vzhlad, páči sa mi. S tým časom, čím bude malá väčšia, tým ho bude menej. Ja mám aktuálne čas na nejaké písanie večer, ked zaspi, pretože cez den už malo spi, a to treba porobit aj vela iných veci - varit, upratat.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Vzhled se mi moc líbí, myslím, že se ti povedl :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři