MOJE NEHTY 10/2017

středa, října 18, 2017

Ahoj krásky,
s novým měsícem přichází i čas na novou manikúru. Jak jsem vám minule psala, že jsem nehty hodně zkracovala, tak teď jsem je zkrátila úplně. No, úplně... Prostě tak, abych z nich udělala mandli. Docela jsem z toho zkrácení měla obavy, protože jsem bez nehtů jak bez rukou, ale musím říct, že jsem té délce přišla na chuť hodně rychle. 

Moje nehty 10/2017
Abych pravdu řekla, tak moc nechybělo, abych si na nehty dala tu samou barvu, kterou jsem měla předtím, ale těch gelů mám ve studiu tolik, že za vyzkoušení určitě stojí i ostatní barvičky. Tělovou Nude Rose jsem tedy dala jen na jeden nehet. Převažuje hlavně krásná fialová Rhapsody, která se na podzim hodí úplně perfektně. A abych nehtům dodala trošku šmrnc, tak jsem sáhla po mém oblíbeném třpytivém gelu Capella. Všechen materiál je opět z Nehtomanie. 

Ty tělové odstíny bych chtěla ještě párkrát provětrat, než bude čas nahodit nějaký vánoční nail design. Mám je moc ráda a přijde mi, že podzim je nejideálnější období, kdy je vytáhnout na scénu. Hledala jsem nějakou alternativu, kterou bych použila místo gelu. Z laků od Sally Hansen, co mám doma, příliš tělových barviček nemám, tak jsem zapátrala na Notino.cz a asi jsem našla, co jsem hledala. Laky OPI CLASSIC COLLECTION. Je tam na výběr velké množství odstínů a obzvlášť těch tělových. Každopádně si na ně budu muset asi chvíli počkat, protože ty, které bych chtěla, jsou vyprodané, což mě ani nepřekvapuje. Už teď se těším, jak budou vypadat na nehtech a to víte, že vás neošidím o swatche ;)

Jaké nehty preferujete na podzim vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Krásné barvičky. Já nejen na podzim, ale vlastně po celý rok preferuji světlejší pastelkové barvičky - béžovou, meruňkovou, růžovou,... :-) s rudou barvou bych asi z domu nevylezla.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři