DOMINIKA BERA PHOTOGRAPHY│DĚKUJI, PANÍ FOTOGRAFKO

sobota, října 21, 2017

Ahoj krásky, 
ani nevíte, jak moc jsem ráda, že se vám moje nové fotky líbily a vyvolaly samé pozitivní ohlasy a protože moje pocity z fotek, i focení celkově, jsou úplně stejné, rozhodla jsem se této události věnovat samostatný článek. Nejen pro vás, ale hlavně pro úžasnou Dominiku, fotografku s velkým F, která má tu všechnu nádheru na svědomí. 


Navštívit nějakého fotografa jsem chtěla už v době, kdy jsme přijeli domů z porodnice a Magdalénka byla ještě malinkaté miminko. Bohužel, ochota fotografů, kterým jsem psala, byla jaksi tatam, takže jsem si nakonec Magďuli nafotila sama. Na druhou stranu jsem udělala dobře. Ze začátku jsme trošku bojovaly s kojením, malá někdy pila hodinu, jindy deset minut a tak než přerušovat ono focení a dělat kojící přestávky, tak jsem raději vzala zrcadlovku, bílou kožešinu, nahatou Magďuli schoulenou do klubíčka a pustila jsem se do toho. Po této zkušenosti jsem byla toho názoru, že na nějaké profi focení půjdeme, až malá bude větší. 

Měsíce utíkaly, Magdalénka "oslavila" půlrok a já hledala, koho oslovit. Jasno jsem měla poměrně rychle. O této kočce, kterou můžete vidět na fotce, jsem na FB už párkrát slyšela, projela jsem její fanpage křížem krážem a našla jsem tak přesně to, co jsem hledala. Její styl fotek bylo to, co jsem si představovala a tak jsem doufala, aby na mě měla čas a domluvily bychom si nějaký termín. To, že bych za ní jela cca hodinu, protože k mojí smůle Dominika nebydlí zrovna ulici pode mnou, mi absolutně nevadilo. Za takovou nádherou si klidně přijedu. ZADAŘILO SE! Domča mi vyšla vstříc, domluvili jsme si termín, styl focení, co a jak by bylo a já se nemohla dočkat víkendu.


Karambol číslo 1: Magdalénka byla po očkování, které nesnášela zrovna dobře, takže jsem musela termín zrušit a domluvit se na jindy. Ani nevíte, jak mě to štvalo, ale byla jsem hrozně ráda, že nebyl problém termín nahradit.

Karambol číšlo 2: Nevyšlo nám počasí. Byl to přesně ten týden, kdy bylo přes týden nádherně, venku jste mohli chodit v tričku a kraťasech a o víkendu lilo a lilo. Posunuli jsme to tedy na další víkend.

Karambol číslo 3: Zase nám nevyšlo počasí :D To už jsem si říkala, jestli si na mě tam nahoře někdo nezasedl, protože to bylo jak naschvál. 

HURÁ! KONEČNĚ FOTÍME! 
Ještě pár dnů před tím, než se konalo focení, přišla s Dominika s nápadem, že by přijela ona za námi, pokud je někde poblíž nějaká zajímavá lokalita, kde by fotky vypadaly dobře. No jasně, že je. Mohelenská Hadcova step. Jako malá jsem tam trávila spousty času, na podzim se na stepi pouštěli draci, o prázdninách se tam zase konala pohádková cesta, s přítelem jsme tam na vyhlídce strávili několik rozbřesků, kdy jsme na dece obklopeni nejrůznějším pitím a jídlem (ledový kafe, brambůrky, tyčinky, polomáčené piškoty a samý další zdravý věci) pozorovali, jak dole v tábořišti několik nadšenců cvičí aerobik :D O těch panoramatech ani nemluvím a nemusím vám povídat, jak mi tímto, že za námi Domča přijela, vytrhla trn z paty. Stala jsem se tak velikánským dlužníkem.

Domča je jedním slovem sympaťanda a i když jsme se viděli poprvé, měla jsem pocit, jak kdybych jí znala už léta. Měli jsme se o čem bavit, focení jsme si náležitě užily, při vybírání fotek jsme zjistily, že máme i pár věcí společných a nebýt toho panáčka v zeleným, který nám přišel říct, že fotit dva metry od vyznačené cesty už zavání porušováním čehosi, protože tak šlapeme po trávě, která je "národka" a válet se po přírodním bohatství, to se přece nedělá, nemělo focení ani jednu chybičku.  Ale že si tam banda puberťáků donese kastl piv, nebo přenesou svítící krávu, která je přikurtovaná řetězy k zemi, až na vyhlídku, to už nikdo neřeší. Co už.. Přesunuly jsme se tedy o pár metrů dál a pokračovalo se.

Jsem šíleně ráda, že už během focení Domču napadly další náměty k focení, do kterých by nás zakomponovala (a právě to je důvod, proč mě štve, že nebydlí za rohem :D) Vůbec by mi nevadilo mít krásný nový fotky každý měsíc, no mrkněte k ní na stránky a uvidíte sami. Stačí kliknout na >> DOMINIKA BERA PHOTOGRAPHY <<  Kdyby byla Domča nějaký kosmetický produkt, s úplným klidem bych vám ho doporučila dál a stala by se z něj moje stálice a můj osobní must have. Zaslouží si všech pět hvězdiček, ať už za svůj přístup, nebo hotové fotky. Já jsem si z každé, kterou mi poslala, sedla na prdel. Všechny vám je sem do článku házet nebudu, ale můžete je tu průběžně vidět v některých ze článků, nebo na mém Instagramu. Je vám asi jasné, že jestli bych se někdy vdala, svatební fotografku už mám ;) Prostě měnit nehodlám, zkusila jsem jednou, a rozhodně ne naposledy. Tímto článkem bych chtěla říct ještě jednou obrovské DÍKY, protože jsem si nemohla vybrat lépe :) 

Pod kvalitní práci dělanou s láskou, se vždycky ráda podepíšu! Tak se mějte hezky a užívejte víkendu.
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři