Dermacol Aroma Ritual pěny do koupele

úterý, října 10, 2017

Ahoj krásky,
napouštíte si rády vanu? A co pěna? Ta nesmí chybět, že jo. V tom případě vám dnešní článek udělá radost. 

Kdo by neznal voňavou řadu Aroma Ritual od Dermacolu. Jejich opojné sprchové gely jsou ozdobou naší koupelny celoročně a teď k nim přibude ještě něco. Dermacol tuto řadu rozšířil právě o pěny do koupele!


K dostání jsou momentálně tři varianty - irská káva, vodní meloun a hrozny s limetkou. Tou kávou se mi tedy trefily do gusta a něco mi říká, že to nebude dlouho trvat a výběr se rozroste o další přírůstky. Rozhodně bych ještě uvítala moji milovanou čokoládu s pomerančem. Pak už mi ke spokojenosti nic chybět nebude :D 



Každopádně, pěny obsahují glycerin, mají pokožku zvláčnit a navrátit jí svěžest. Co mě těší, je to, že pěna udělá pěny skutečně plno a stačí jí do vody dát trošku. Z čeho jsem byla poměrně zklamaná, bylo to, že vůně není příliš intenzivní. To samotné sprchové gely voní o dost víc a cítím je na sobě ještě chvíli po sprchování. Zatím jsem zkoušela jen irskou kávu, tak uvidím, jak na tom budou její kolegyně. 

Pěny seženete v praktickém plastovém balení  a za 500 ml zaplatíte 99,- Kč. 

Už jste zkoušely některou z nových pěn?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Aj ja idem skúšať a mám doma tieto peny do kúpeľa. :) Som na ne zvedavá. Potešilo by ma viac fotografií. :)

    Moje nákupy: blog From Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Už se na ně nějakou dobu chystám, ale musím napřed vypotřebovat to kvantum věcí, co mám ještě doma. Limetku s hroznem jsem měla doma ve verzi mýdla na ruce a ta vůně byla božská. Ostatní mám ve formě sprcháčů a jsou stejně tak fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Když ten meloun prostě tak krááásně vonííí. Měla jsem sprchový gel a byla jsem nadšená! Beru odběr a budu se těšit na další recenzi. Když koukneš ke mě popřípadě (pokud se ti u mě bude líbit) dáš také odběr, budu moc ráda :-)
    https://janinatvoriskvosty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři