"24" happy birthday to me

pondělí, října 16, 2017

Ahoj krásky, 
už je to tak. Rok utekl jako voda a já jsem od 10. října opět o rok starší. Při debatování s přítelem jsme společně přišli na to, že už jsem vlastně stará mrda (to od chlapa fakt potěší, že :D) a lepší už to, bohužel, nikdy nebude. Ale co...

Musím říct, že to číslo se mi oproti dvacet trojce líbí mnohem víc. Ani nevím, čím to je, ale číslo 24 mě několik let doprovázelo poměrně často, a to se na toto datum nikdo nenarodil, že bych si ho třeba s někým spojila Je fakt, že 24. skončilo i započalo několik mých životních etap a na toto číslo pokaždé něco vyhraju v tombole :D Víc bych k němu asi neměla co říct...

Žádnou oslavu s narozeninovými kloboučky a obřím dortem jsem nepořádala. Klasicky se k nám sjela rodina a než nějakou oslavu bych to nazvala asi jako takové narozeninové posezení. Znáte to, dáte si kafe, čaj a z přeplněného konferenčního stolku uzobáváte chvíli sladké, do toho tyčinky, brambůrky nebo arašídy, přinesou se chlebíčky, hodíte do sebe i nějakou tu jednohubku a po dvou až třech hodinách se veškerá návštěva zase odebere do svých domovů. 

Co se týče dárků, tak je nejčastější obálková metoda a kromě obálek se mi sešlo i několik nádherných květin a vynikající víno. Za nějaké ty darované penízky už jsem si stihla udělat radost :D ale spíš jsem si doplnila šatník o několik basic kousků, které můžu nosit celoročně, takže do šatníku mi přibyly nějaká jednobarevná trika, tílka, nová černá kabelka, protože u té stávající se mi den před narozeninami utrhla ucha (to je tak, když tam taháte flašku s čajem, vlhčené ubrousky, přesnídávku, lžičku, náhradní plínky, dva dudlíky a nebo bodyčko na převlečení + svoje krámy a přece s sebou nebudete jak stěhováci tahat několik tašek), takže koupě nové se  přímo vybízela, a dokonalé černé kozačky, po kterých jsem prahla už hrozně dlouho. Ale nejoriginálnější dárek mi věnovala už po probuzení Magdalenka ve formě pokakané plíny :D A řeknu vám, že byla štědrá. 

Nevím, ale já ke spokojenosti moc nepotřebuju, takže mi taková "oslava" bohatě stačila a celkově jsem měla z narozenin příjemný pocit. Příští rok bych se asi měla nějak přemoct, a uspořádat něco většího. Když už budu mít na krku to čtvrt století.... ;) 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři