Maybelline AGE REWIND The Eraser Eye Rozjasňující korektor│Skvělý korektor z drogerie

čtvrtek, září 28, 2017

Ahoj krásky,
po dlouhé době jsem kupovala něco jiného, než plínky nebo vlhčené ubrousky :D Musím ale říct, že tahle koupě stála za to! Hodně dlouho mě lákalo vyzkoušet tento korektor Eraser Eye od Maybelline.

Rozjasňující korektor Maybelline AGE REWND The Eraser Eye

Jedná se o rozjasňující korektor, který je ideální k zakrytí kruhů pod očima. Má lehoučkou texturu a kromě kruhů kryje na pleti i nejrůznější nedokonalosti. Korektor mě lákal především díky svému  aplikátoru. Ten představuje měkoučká houbička, s kterou je nanášení jedna báseň. Na zapracování korektoru používám buď štětec, nebo houbičku. S tím aplikátorem se mi příliš nedařilo korektor hezky zapracovat a rozmazat ho do ztracena, takže mi slouží jen čistě na nanášení.

Novinkou pro mě bylo dávkování. Doposud jsem měla korektory jen v paletkách, nebo v tubičkách, které připomínaly lesky na rty. Tady dostáváte korektor z balení tak, že otáčíte dolní částí a korektor se vám pak objeví na houbičce. Jak snadné :) 

Rozjasňující korektor Maybelline AGE REWIND The Eraser Eye

Rozjasňující korektor Maybelline AGE REWIND The Eraser Eye

Pokud jde o barevné odstíny, tak ty jsou k dispozici dva. Light a Nude. Já mám ten druhý a jak vidíte, víc by mi seděl ten světlejší, obzvlášť, když se korektor dává do oblasti pod oko. Světlejší by ho mnohem lépe prozářil, takže jak budu mít příležitost, sáhnu i po světlejší variantě. Na fotkách působí poměrně do žluta, ale mimo foťák vypadá přirozeně. Každopádně i tak u mě korektor najde využití. Vidíte, jak krásně vyhladil a sjednotil drobné skvrnky a nedokonalosti? Pokud vás větší problémy na pleti netrápí, tak si ho zamilujete. 

Říkám si, že je docela škoda, že je korektor tak maličký. Kdyby se stejný odstín se stejnými benefity dělal jako makeup, byl by to můj jasný favorit! Koupíte ho od 179,- Kč, ale všimla jsem si, že kosmetika Maybelline bývá často na Notino.cz v akci, takže si na ni počkám a pak hned kupuju!

Rozjasňující korektor Maybelline AGE REWIND The Eraser Eye

U mě korektor obstál na plné čáře, takže vám ho klidně doporučím a řekla bych, že se tento korektor může řadit mezi jeden z nejlepších korektorů, na jaké můžete v drogerii narazit.

Jaký je váš nejoblíbenější korektor?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Mi už došel, ale pořídím si ho znovu. Jen musím vybrat ten správný odstín :)

      Vymazat
  2. Já se přiznám, že já moc korektory nepoužívám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si tento korektor hrozně oblíbila, ale nejsvětlejší odstín je na mě na zimu moc tmavý, takže na dostupných variantách bych maličko zapracovala. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři