Chopard Wish parfemovaná voda pro ženy

pátek, září 22, 2017

Ahoj krásky,
konec prázdnin pro mě znamená jediné - to, že už pomalinku začínám shánět dárky na Vánoce. Jak už jsem tu několikrát psala, tak v září u nás začíná kolotoč narozenin, svátku (do toho i ty Vánoce) a vše končí až někdy koncem března.

V dnešní recenzi vám chci ukázat jeden z dárků, který poputuje někomu na narozeniny. Na výběr mám zatím asi tři adeptky, tak uvidím, komu by se hodil nejvíc a kdo by ho náležitě ocenil :) 

Chopard Wish parfemovaná voda pro ženy

Řeč je o parfému Chopard Wish a přiznávám, kupovala jsem ho naslepo bez sebemenšího doporučení nebo přičichnutí někde v parfumerii. Zjistila jsem, že jsem schopná podle složení určit, jestli mi vůně bude nebo nebude sedět a to stejné platí i u členů naší rodiny, alespoň u toho ženského osazenstva. Za ty roky už vím, že máma má ráda sladké vůně, kdežto teta dává přednost raději těm těžkým, kořeněným. U této vůně mě jednoznačně zlákal vzhled flakonu. No schválně, vy byste nechtěly v rukou držet takový krásný diamant? Když jsem hledala něco o značce, tak jsem se dozvěděla, že Chopard patří mezi jedny z nejznámějších výrobců hodinek a klenotů na světě, takže právě proto takový flakon. 

K přečtení složení jsem se přemlouvala nějakou chvíli a hlavně jsem se modlila, aby tam nebyla růže (ty já totiž ee, alespoň v parfémech). Ve složení najdete růžový kozí list, fialku a akácii. Tím to končí. Celkově je vůně poměrně sladká, pudrová a neotřelá. Není to úplně vůně, kterou bych sama nosila, ale už teď vím, ke komu poputuje ;) Já hrozně ráda dávám dárky, které mají hlavu a patu, takže kromě parfému přemýšlím o pořízení sprchového gelu nebo tělového mléka, zkrátka aby výrobky utvořily pěknou sadu, balíček. 

Znáte tuto vůni?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři