Beauty rozstřel 8/2017

úterý, srpna 08, 2017

Ahoj krásky, 
další Beauty rozstřel je tady! Z toho předchozího jsem se rozhodla právě pro Chloé, ze které byla moje máma nadšená! Tentokrát si udělám radost sama a ráda bych vyzkoušela některý z makeupů od Maybelline.

Prováděla jsem čistku ve všech krabicích s kosmetikou a tuhle značku jsem tam nějak postrádala, přitom nevím proč. Jejich novinky mě vždycky zaujmou a tak jsem si řekla, že nějaké produkty vyzkouším. Začala bych makeupem. Tyto nejsou zrovna nejnovější, ale zaujaly mně, takže budu moc ráda, když mi některý doporučíte :) 

Maybelline Affinitone makeup, Maybelline Fit me! makeup, Maybelline Dream Matte Mouse makeup

Na tento makeup jsem zatím slyšela jen samou chválu. Měl by být lehký a zároveň dobře krycí. V popisu jeho práce je sjednocení pleti, hydratace a ochrana. Tak že bych dala na doporučení? Ve stejnojmenné řadě je k dostání i korektor nebo pudr.

FIT ME! MATTE + PORELESS
Fit me má být specifický především tím, že se přizpůsobí tónu a textuře vaší pleti. Kdekoho by mohl nalákat matný finish, nemastné složení, dobré krytí nebo zmenšení viditelných pórů. Když jsem koukala na mini recenze a komentáře pod produktem, tenhle makeup je na tom o dost lépe, než předchozí Affinitone. Ještě mě láká jeho druhá varianta, která je přímo určená k projasnění pleti a působí o trošku honosněji, protože je ve skleněné lahvičce s pumpičku. 

Pěnové makeupy jsou super! Kdysi dávno jsem měla jeden oblíbený od Essence a hádejte co, přestali ho vyrábět. Neřádi! Opět mě zlákal ten slibovaný matný finish a navíc se mi líbilo sahat do té nadýchané pěny. Mohla bych do něj zabořit štětec, ale nějak jsem se prostě nemohla o ten pocit ošidit :D 

Máte s některým z makeupů zkušenost? Který byste mi doporučili?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Co se týká řady Affinitone, tak makeup mi nesednul.. oxidoval mi na pleti, ale korektor je za mě naprostá pecka a vřele doporučuji. Matte porless jsem nezkoušela, ale také nad ním uvažuji. A pěnový mi doma leží, ale nějak jsem se k němu nedokopla.. :( Pěnový makeup z drogérky můžu vřele doporučit od essence stojí pár korun, odstíny jsou top. pleť jako vyhlazená, heboučká jako králíček a jednoduchá aplikace jak prsty, štětcem tak houbičkou. A má vysoké krytí, není potřeba moc pudrovat a nahradí i korektor.

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem Affinitone, ale nesedl mi, takže ti ho bohužel nemůžu doporučit..-.-"

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ten první makeup naprosto sedl měla jsem za sebou asi 5 balení a naprosto boží je. A chci se k němu zpět vrátit. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři