Můj podzimní wishlist

úterý, srpna 15, 2017

Ahoj krásky,
s novým ročním obdobím jsem se rozhodla udělat si takové menší nákupy a právě proto jsem si vytvořila tento wishlist s věcmi, které nutně potřebuju :D

Reklama na tuto vůni běží v televizi každou chvíli, takže se není čemu divit, že si vůně získala moji pozornost. A navíc, u nás doma se koupelna vůněmi od CK jen hemží a na druhou stranu se po nich taky velmi rychle zapráší. Obsessed je jak v pánském, tak dámském provedení, takže bych ráda pořídila obě varianty. Vánoce se blíží a takový dárek by určitě potěšil :) 

Essence matt matt mat matné lesky na rty
Tahle řada lesků se mi moc líbí! Pořídila jsem si zatím jen dva, ale barevná škála je na podzim jak dělaná, takže svoji sbírku ještě o nějaký rozšířím. 

Šedý cardigen
Taky si někdy říkáte, že nemáte co na sebe? Já taky. A pak to dopadá tak, že si dám na wishlist něco, co už mi několik měsíců visí ve skříni a já o tom nemám ani páru :D Cardigany mám moc ráda, hlavně takhle na podzim. Moc ráda se do nich zachumlám a líbí se mi, jak jsou pohodlné. 


Na tenhle gel si brousím zuby už pěkně dlouho, ale zatím jsem se k jeho objednání nedostala. Všimla jsem si, že byl hodně populární především u zahraničních blogerek, kde ve valné části tvořil nepostradatelný výrobek každodenní ranní rutiny. Nedá se říct, že bych ho zas tak nutně potřebovala, ale vyzkoušet ho mě moc láká. Na hydrataci používám přípravky od Biodermy z řady Hydrabio, se kterými jsem nadmíru spokojená.

Dekorace do bytu
Do Vánoc bych chtěla do našeho bytu pořídit pár dekorací, které by ho udělaly víc útulným. Tenhle košík s tím asi nemá nic společného, ale báječně vypadá na fotkách, pokud fotíte nějaký produkt třeba k recenzování. Na Instagramu ho na několika profilech vídám docela často a abych pravdu řekla, fotky na bílé kožešině mě pomalu omrzely. 

Osobní plánovač
Nový školní rok se kvapem blíží a protože i mě čeká poslední ročník studia, musím se na něj pořádně připravit. Jsem chronický plánovač. Bez diáře jsem jak bez ruky, zvýrazňovače, gelovky a barevné papírky doslova miluju a tak se chci podívat i po nějakém takovém diáři, který by mi sloužil jako zápisník na poznámky apod. Už několik let s sebou netahám desítky sešitů, ale všechno si píšu na papíry, které si založím až doma do jednotlivých složek. 

O těchto lacích vám tu píšu poměrně často, ale co nadělám, když mi na nehtech udělají tolik parády? Rozhodla jsem se, že si postupně pořídím celou řadu. Většinu odstínů jsem kupovala na Notino.cz a ještě teď jich tam mají několik, které mi doma chybí, tak snad je stihnu pořídit dřív, než mi je někdo vyfoukne :D 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři