Dermacol│Péče pro vaše nožky - Fresh shoes, Happy feet & Soft heel

středa, srpna 02, 2017

Ahoj krásky,
když se řekne léto, kdekomu by se mohlo vybavit například moře, slunce, meloun a další věci s létem spojené. Mě se vybaví nohy. Proč? Protože léto pro mě představuje v mém studiu nával klientů, které čeká dovolená a honem rychle chtějí mít hezky upravené nožky. 


Kromě nástrojů, které k pedikuře potřebuji, mi společnost dělá i tato super modrá řada od Dermacolu, která je určená k péči o naše chodidla. Psala jsem vám tu o ní už jedno, tuším že loni touto dobou. Výrobky jsem si tak oblíbila, že jsem se rozhodla je používat i ve svém studiu jako závěrečnou péči, a řeknu vám, že sklízí jen úspěchy. Několik stálých zákazníků dalo na má doporučení a krém si sami pořídili, což mě těší, protože na nohy bychom taky neměly zapomínat. Nosí nás celý život a co si budeme povídat, většina z nás jejich léči poměrně zanedbává. Ale abych vám tu nekázala... chtěla bych vám ve zkratce říct, proč jsou tyto přípravky tak super :) 


Fres Shoes osvěžující sprej na nohy a do bot
Absolutně super věc na osvěžení nohou! Nádherně svěže voní, prý po mentolu ale já z něj cítím nějaké citrusy a po aplikaci jsou chodidla prostě fresh. To, že se dá stříknout i do bot je taky paráda. Už se mi i stalo, že se mě známá ptala, co mám za tak super letní vůni, že ji chce taky :D Když jsem ji řekla, že jde o sprej na nohy, tak mi nechtěla věřit. Obsahuje také speciální formuli, která zabraňuje šíření mikroorganismů a rozkládá pot. Podle mě, na léto super věc.

Happy Feet zvláčňující krém na nohy
Tak tenhle krém má u mě poměrně slušnou spotřebu. Teď opomenu studio, myslím tím opravdu jen sebe a v létě obzvlášť. Jak chodím jen v pantoflích nebo žabkách, chodidla se mi extrémně vysušují, takže je po každé koupeli musím něčím namazat, abych zabránila loupání kůže. Krém je nádherně vláčný, nezanechává žádný mastný filtr, příjemně se vstřebává, obsahuje olivový olej, vitamin E a panthenol. Vůně je taky velmi příjemná, takže kromě samotné péče vám nohy ještě provoní. 

Soft Heel změkčující balzám na nohy
Bez tohoto balzámu nedá moje máma ani ránu. K její smůle patří mezi ty, kterým se v naší rodině dělají silné nánosy zrohovatělé kůže na patách a tak by na pedikuře mohly být klidně každých 14 dnů. Balzám má totožné vlastnosti, jako předchozí krém, ale je určený právě na tvrdší kůži, která se vyskytuje především na patách. Díky Bohu, že mezi ty smolaře nepatřím. Krém využívám na klienty, kteří mají právě horší paty a krém natřu normálně na celé chodidlo. Ničemu to nevadí, ba naopak. Můžete s ním příjemně změkčit i ostatní místa. 

A jako bonus je tu skvělá škrabka na zrohovatělou kůži nohou. Hlava škrabky na každé straně jinou hrubost, což je super. Tou hrubou drbu paty a tou jemnější např. boky chodidel nebo prsty, je li to potřeba. Mít doma škrabku není určitě od věci, ale pokud vše nohy nejsou zrovna v nejideálnějším stavu, skočila bych si někam na pedi a škrabkou si doma ty krásné nožky jen udržovala.

Staráte se o svoje nožky, nebo jste lajdáci?
Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Zaujal mě ten změkčující balzám, určitě by se líbil mamce :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto výrobky som mala možnosť takisto vyskúšať a milujem ich! Ten sprej je perfektný :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. dermacol kozmetiku mám veľmi rada, ale tieto produkty som ešte nemala možnosť skúsiť! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři