#SUMMERYOURSELF│Instagramová soutěž o voucher v hodnotě 5000,- Kč od Notino.cz

pondělí, července 24, 2017

Ahoj krásky,
jak si užíváte léta? Dnes tu pro vás mám jeden super typ na letní soutěž, ve které, pokud se na vás usměje štěstí, můžete získat luxusní voucher na 5000,- Kč od webu Notino.cz.


Jednodušší to už být nemůže, opravdu ;) Soutěž spočívá v tom, že na svůj Instagram vložíte dva různé letní looky. Můžete vytvořit i koláž nebo carousel z více fotek. Nejdůležitější je přidat dva hlavní hashtagy, které vás do soutěže zapojí - #summeryourself a #notino.cz

Fotky můžete postovat do 15. 8. 2017. Potom bude vybrán jeden šťastlivec, který voucher získá. 

Když už jsme u těch looků, jakým dáváte v létě přednost vy? Mluvíme o líčení.. Pro mě je léto období, kdy makeup vystřídá lehký BB cream pro sjednocení pleti. Nedokážu si představit, že bych se v takových vedrech potila pod vrstvou makeupu. Naštěstí mám teď pleť v dobrém stavu a když vyskočí nějaký ten pupínek, stačí mi na něj trocha korektoru. Pleť přetřu transparentním pudrem pro zafixování a na řasy nanáším voděodolnou řasenku. Bronzer používám jen když jdu mezi lidi :D a rty přetřu obyčejným balzámem na rty. 

Jak vidíte, líčení hodně flákám :D Na barvy mě teď moc neužije, ale říkala jsem si, že bych k tomu svému letnímu "nude looku" mohla sem tam přidat nějakou hezkou dlouhotrvající rtěnku, kterých mám doma požehnaně. Výraznější barvy byste u mě našly především na nehtech. Pokud byste se chtěli při účasti v soutěži něčím inspirovat, na webu najdete výběr několika žhavých letních stylů pro léto 2017 >>> https://www.notino.cz/letni-liceni-2017/ 

Určitě mi napište, jak vypadá vaše běžné letní líčení ;) Budu se těšit na komentáře!
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. už jsem o této soutěži slyšela, vypadá fakt dobře :) uvidím, jestli se do ní zapojím a nebo ne :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Mockrát děkuju za tak úžasnou soutěž! Doufám, že vyhraju :D :) Mám moc ráda e-shop Notino, moc dobře se tam nakupuje a mají vážně skvělou kosmetiku!

    Kdyby sis chtěla taky trošku zasoutěžit (nebo tvoje fanynky), mrkněte sem: https://www.brasty.cz/soutez

    Můžete vyhrát krásné pánské hodinky Gant :))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři