BEAUTY ROZSTŘEL 7/2017

úterý, července 18, 2017

Ahoj krásky, 
s dalším měsícem je tu další Beauty rozstřel. Tentokrát v něm půjde o dárek pro moji maminku k narozeninám. Ta slaví až začátkem září, ale já jsem prostě raději připravená a dárky mám doma už s předstihem. Je dost možné, že s novým školním rokem už začnu shánět dárky na Vánoce :D Ale zpět k věci..

Moje máma touží po několika parfémech a vás tak prosím o pomoc. Který byste pro svoji maminku zvolily k narozeninám vy?


Tohle je mámina srdcovka. Šíleně ji voní, ale nikdy ho nevlastnila, takže je to jasný favorit číslo jedna. Na druhou stranu si říkám, jestli už vůně není moc profláknutá. Pamatuji si ten rok, kdy ji, především na Vánoce, dostalo plno holek a prostě jí bylo všude plno. Velikostně by se mi zamlouvala 75 ml varianta a moje peněženka by přitom zas až tak moc nezaplakala, protože na různá provedení má Notino.cz letní slevy.  

LANCÔME La Vie Est Belle
Vůně, kterou by moje máma taky uvítala. Skoro pokaždé, když se v televizi objevila reklama s úchvatnou Julií Roberts na tuto, z obýváku se ozývalo něco ve stylu: Jééé, tu bych taky chtěla. Když jsem si k ní v parfumerii přivoněla, tak mi hrozně připomínala jedni z vůní, které má Dermacol. Je ale jasný, že bych investovala a pořídila ji tu pravou, nefalšovanou variantu. Mimochodem - La Vie Est Belle je taky ve slevě. 

Guess 1981
A nakonec vůně, kterou jsem původně chtěla pro sebe, ale protože mi připomíná i Versace, kterého máma taky může, napadlo mě, že by jí mohla potěšit. Máma na těch jemných květinových vůních prostě ujíždí. V recenzích se hodně píše, že příliš dlouho nevydrží, ale vzhledem k tomu, že se jedná o toaletku, by se to dalo odpustit. 

Nemyslete si, že mě nenapadlo mámě strčit poukaz a Věruš, vyber si sama :D Ne. Máma chce parfém. Takže budu moc vděčná, pokud mi pomůžete při rozhodování, nebo mi klidně můžete napsat, jestli jste nějakou vůní udělali radost vaší mamince. Ráda se nechám inspirovat :)

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Za mě určitě Lancome. :-)) je to úžasná vůně a mamča jí ode mě dostala k Vánocům.

    OdpovědětVymazat
  2. No, své mamce asi tu první. Chloé jí nesedla a Lancome je všude plno.. ale jinak jsou všechny vůně zajímavé :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři