Calvin Klein CK2 #the2focus

čtvrtek, července 27, 2017

Ahoj krásky,
naši poličku v koupelně zdobí další vůně. K jejímu pořízení jsem se nechala inspirovat vámi, protože v posledním Beauty rozstřelu se vám nejvíce zamlouvala vůně CK2 od Calvina Kleina.


Dalším lákadlem, co mě přimělo vůni pořídit, bylo i to, že jde o tzv. unisex vůni, takže je vhodná pro obě pohlaví. Zajímalo mě především to, jak asi voní vůně, která by na ženě i muži mohla dobře vonět. Trošku jsem zapátrala a zjistila jsem, že číslo 2, které je obsaženo v názvu, s sebou nese symboliku. Jedná se o pokračovatelku legendární vůně CK One (ta by taky mohla stát za vyzkoušení), ale také se v ní snoubí dvě naprosto odlišné  složky - kořenitá svěžest a hřejivé tóny dřeva. 

než jsem vůni objednala, trošičku jsem zaváhala. Ve složení byste našly lístky fialky, mandarinku, wasabi, zelené koření, orris, oblázky, kadidlo, santalové dřevo, vetiver, ale taky růži. Právě kvůli ní jsem se "šprajcla" a chvíli váhala. Nakonec v košíku stejně skončila. Když nebude vonět mě, přítel pro ni najde využití, doufám. Po prvním přičichnutím k vůni jsem v ní růži cítila a měla jsem takovou obavu, že jsem šlápla vedle a koupila zajíce v pytli. Po chvíli se ovšem vůně stala podmanivou a získala takový příjemný svěží ráz. Zlom nastal v momentě, kdy si ji na sebe nastříkal přítel. Mohla jsem se zbláznit. Zdálo se mi, že na něm voní úplně jinak a naprosto luxusně! Nemusím vám asi říkat, kdo z nás dvou ji využívá víc :D 


Jsem ráda, že jsem ji koupila. Vůně má úplně obyčejný, jednoduchý, čistý a hlavně minimalisticky nadčasový design flakonu, což se mi hodně líbí. Je velmi zajímavě řešený. Když ho postavíte na poličku, tak vlastně stojí na uzávěru. Balený je v bílé krabičce, na které je vykreslena samotná vůně a krabička má ještě hravý barevný přebal, který má evokovat právě ono unisex využití. Vůně má dokonce i vlastní hashtag #the2focus. 

Musím říct, že i když se jedná o toaletku, tak ji na sobě cítím poměrně dlouho a na oblečení obzvlášť. Vlastním 100 ml provedení a nakupovala jsem, kde jinde, než na Notino.cz. Co jsem vypozorovala, je to, že na tuhle vůni jsou často slevy, takže koupě se mi vyplatila, protože jsem narazila na 56% slevu a to je víc než příjemné. 


A na závěr takový malý typ - pokud často nakupujete právě z Notina, nebo z jakýkoliv jiných eshopů, určitě se vyplatí to vzít přes cashback portál PlnáPeněženka. Já ji mám nejraději. Z nákupu se vám, konkrétně z Notino.cz, vrátí 5%. Najdou se ale i obchody, kde je cashback dokonce i 25 % a o široké škále různých eshopů ani nemluvím. Na výběr je přes 400 eshopů, kde najdete například Mall, Zoot, DameJidlo nebo můj oblíbený Aliexpress. Jak vidíte vpravo nahoře, jedním nákupem jsem již získala 83,75 Kč hned za registraci a zbytek je již má odměna z nákupu. Je fajn, když se vám nějaká ta utracená kačka vrátí, takže pro příště - nakupujte přes PlnaPenezenka.cz

Máte nějakou unisex vůni?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři