RIMMEL LONDON novinky│Makeup a korektor Wake Me Up Anti-Fatigue, BB Cream Beauty Balm, Super Gel laky na nehty, Oh My Gloss lesk na rty & dvoufázová rtěnka Provocalips

úterý, května 02, 2017

Ahoj krásky,
Rimmel London přichází opět se spoustou novinek a v dnešní recenzi se na ně společně podíváme. 


Makeup a korektor WAKE ME UP ANTI-FATIGUE
Od Rimmelu jsem zkoušela snad všechny makeupy a z některých se staly moji velcí oblíbenci, každopádně makeup Wake Me Up zůstával jediným kouskem, se kterým jsem ještě neměla tu čest. Navíc tento je vylepšený o nové složení s ochranným faktorem SPF 20 a vitaminovým komplexem. Makeup slibuje rozzáření a projasnění pleti. O to se má postarat vitamin C a obsažená perleť, která zanechává pleť zářivější. U mě makeup rozhodně obstál. Snadno se nanáší, vyhlazuje texturu pleti, má střední krytí, jemné nedokonalosti zakryje, s těmi většími už trošku bojuje, takže použití korektoru by bylo na místě. Výdrž je také obstojná. Přes den si makeup většinou neupravuji a u tohoto mi přijde pleť hezká i když se vrátím večer po náročném dni domů. Jeho grafika i celkový design vás dostane. Mandarinková oranžová má reflektovat energii a vitalitu, kterou má makeup odrazit na pleti. K dispozici je hned šest odstínů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly každému tónu pleti. 

Makeup seženete od 249,- Kč. 

Korektor mi momentálně dělá věrného společníka každé ráno. I když je Magdalénka milionové miminko a v noci se budí jen na krmení, i tak jsem stále ve středu pro případ, že by se zakuckala apod., takže mě už nějaký pátek doprovází kruhy pod očima. Tento korektor mi na ně ovšem bohatě stačí. Má šikovný pěnový aplikátor, se kterým ho nanesete přesně tam, kam chcete. Já ho používám pouze na ty kruhy, poté zapracuji pěnovou houbičkou a v případě potřeby lehce přepudruji. Design balení skvěle ladí s makeupem, takže oba výrobky představují skvělou kombinaci, které vám dopomohou ke krásné pleti bez nedokonalostí.

K dostání od 129,- Kč. 


BB Cream Beauty Balm 
Blíží se léto a to je období, kdy měním makeupy právě za lehká BíBíčka. Nový BB Cream od Rimmel má být ultra lehký, dlouhotrvající a nabízí hned devět benefitů v jednom produktu:
  • hydratuje pleť až 24 hodin
  • působí jako primer
  • chrání před UV zářením
  • minimalizuje viditelné póry
  • vyhlazuje pokožku
  • kryje, zakrývá a sjednocuje tón pleti
  • zmatňuje
  • rozjasňuje
  • poskytuje celodenní komfort pleti
Krém je v praktické tubičce a má novou vylepšenou gelovou technologii na bázi vody, která dokonale splývá s pokožkou. Obsahuje SPF 15 a slibuje skvělé přizpůsobení a rovnoměrné pokrytí pleti. Krém je opravdu lehoučký, snadno se roztírá, netvoří žádné fleky a hezky ho do pleti zpracujete. Líbí se mi, že po něm je pleť vážně krásně rozzářená, sjednocená a stále si drží svůj přirozený vzhled. Na léto bude super! Vybírat můžete ze tří odstínů. 

Na trhu je toto BB pouze v České republice a to od 189,- Kč.


Super Gel lak na nehty
Na laky Super Gel jsem tu pěla ódy už několikrát a ani dnes tomu nebude jinak. Vlastnosti těchto laků jsou skvělé! Mají krásné odstíny, perfektně drží a já po nich sahám pokaždé, když zatoužím po gelových nehtech. Při odlakování se s nimi docela peru, ale hlavní je přeci ta výdrž, no ne? :D Mě z nehtů odrůstají. Přežily i poměrně velký a důkladný úklid bytu, každodenní mytí nádobí nebo práci u mě ve studiu. Odstín 082 Purple Splash je na jaro jak dělaný a na nehtech vypadá naprosto báječně!


A aby toho nebylo málo, tak se tyto laky rozrostly o další zástupce, které jsou určeny pro vytvoření francouzské manikúry. K dispozici jsou dva laky - ten první má posloužit ke sjednocení nehtu a druhý k vytvoření bílého proužku. K lepšímu lakování je u bílého laku zúžený štěteček a pracuje se s ním vážně dobře. Jen si nejsem jistá tím tělovým láčkem. Když jsem laky použila dohromady, nebylo to prostě ono. Podkladový lak je (alespoň na mě) k bílému proužku příliš výrazný, takže ho používám jako klasický lak na nehty a při vytváření francie používám pouze bílý lak a závěrečný průhledný top coat.


OH MY GLOSS lesk na rty
S těmito lesky už jsem měla tu čest. Měla jsem jich několik a téměř všude. Jeden v kosmetické taštičce, další v kabelce, nebo ve školním penálu společně se všemi tužkami a zvýrazňovači. Teď jsou tu znovu. Obsahují pečující složení s kokosem, granátovým jablkem, olejovými semínky habešské a japonské ředkve Daikon. Asi poprvé jsem zaznamenala lesk, který nelepí. Zároveň rty ani nevysušuje a nezanechává je mastné. Co se týče pigmentace, tak si můžete udělat obrázek samy. Lesk rtům propůjčí takový zdravý odstín. S tímto odstínem 500 Pop Poppy mi rty připadají jak víc prokrvené. Celkem můžete vybírat z pěti odstínů, které jsou laděné převážně do růžova a nejedná se o žádné zářivé pecky. Vše se nese v přirozeném duchu. 

Koupíte od 129,- Kč. 


Provocalips dlouhotrvající dvoufázová rtěnka
Rtěnky tohoto typu můžete dobře znát např. od Dermacolu, každopádně i Rimmel už jich má několik na kontě. Ani nevíte, jak jsem vděčná za tento báječný odstín! Přesně takhle si představuju odstín pro nošení během dne. Rtěnka se skládá z barvy a závěrečného lesku, který má rty hydratovat a dodat jim lesk. Je nutné podotknout, že rtěnka na rtech drží jak přibitá. Snažila jsem se ji odlíčit ve sprše, ale i tak mi na rtech zůstala. Pomůže až odlíčení něčím na olejové bázi. Na fotkách můžete vidět úplně nový odstín 110 Dare to Pink.

K dostání od 199,- Kč.


Tak, a to by bylo pro dnešek všechno. Co říkáte na novinky? Znáte některé z nich? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Makeup se mi líbí a jejich nové odstíny také :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) Jsem zvědavá na ten make up, podařilo se ti mě na něj pořádně nalákat, a zároveň s ním bych pořídila i ten korektor. Sice make up používám jen zřídka, ale ráda bych ho vyzkoušela. Když už kupuji make up, vždy u jeho výběru strávím spoustu času. Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě nejvíc zaujal ten fialový lak na nehty, to je nádhera a hned si ho píšu na seznam :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři