Notino.cz│Dárek ke Dni matek aneb Čím zaručeně potěšíte

středa, května 03, 2017


Ahoj krásky,
příští týden nás čeká Den matek. Už jsem tu pro vás psala jeden post, který obsahoval věci, které by se mi líbily jako dárek pro mámu. Tím dnešním článkem bych vám ale chtěla ukázat, co moje máma používá a čím byste se mohly trefit do vkusu i té vaší mamince :) 

A máme ji tu zase. Tuhle vůni máma nemá, ale touží po ní už hrozně dlouho a tak doufám, že se mi podaří ji jí obdarovat dřív, než si ji koupí sama :D Osobně se mi u této vůně líbí hlavně její flakon, který působí romanticky a čiší z něj ženskost a něžnost. Pokud jde o vůní, tak ta mi příliš nesedí, nebo nesedí, takhle, není to nic, co bych musela za každou cenu mít. Každopádně máma z ní šílí, takže pokud nevyjde Den matek, další v pořadí budou nejspíš narozeniny. 



Vichy Idéalia vyhlazující a rozjasňující krém 
Krém od Vichy si taky nemůže vynachválit a já jsem na tom stejně. Momentálně používám tu růžovou variantu a z té jsem vážně paf. Ať už z balení, tak ze služby, kterou krém dělá. Vím, že máma už má této červené Idéalie už několikáté balení, takže dalším bych určitě neudělala krok vedle.






Dermacol Time Coat kosmetická sada 


Další kosmetika, na kterou máma nedá dopustit. Tuším, že to bylo předminulé Vánoce, ode mně máma dostala kompletně celou řadu, a se všemi výrobky byla moc spokojená. Radost určitě udělá i řada BT Cel Blur, také od Dermacolu. Tu může pro změnu babička.



A co máte v plánu dát vašim maminkám vy?
Mějte se krásně!
    Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři