Calvin Klein Euphoria Men Intense

pátek, dubna 28, 2017

Ahoj krásky,
dlouho tu nebyla recenze na žádnou vůni :D Tak tu pro vás zase jednu mám. 

Jak už je vám jasné z názvu, půjde o pánskou vůni od Calvina Kleina Euphoria Men Intense. Vůni jsem pořizovala jako dárek a zároveň jako zajíce v pytli, protože jsem neměla příležitost si k ní někde přivonět a zjistit, jak voní. Spoléhala jsem na to, že vůně bude stejně tak okouzlující, jako CK Aqua, kterou jsem pro svoji drahou polovičku brala na Vánoce, a sklidím s ní tak stejný úspěch. 



Krabička i flakon vůně mají krásný metalicky hnědý design. Flakon je poměrně těžký a bytelný, každopádně v koupelně na poličce vypadá skvěle! Svým vzhledem naprosto přesně evokuje to, co se skrývá uvnitř. Od svojí předchůdkyně je mnohem temnější, orientálnější a tajemnější. I když z ní vyzařuje mládí, zároveň z ní ucítíte také zralost a vznešenou mužnost. Po použití je nálepka gentlemana zaručena. 

Vůně je hodně výrazná. Po prvním přivonění jsem z toho byla trošku v šoku. Říkala jsem si, jestli nevoní až příliš. V hlavě vůně najdete pepř a zázvor a právě pepř z vůně cítím asi nejvíc. Ten postupně přechází v příjemnou vůni cedrových lístků, šalvěje, bazalky a vetiveru. O orientální nádech se postarala pačuli, myrha, labdanu, jantar a agarové dřevo. 

Sečteno, podtrženo, vůně se i přes svoji sílu líbila. Postupně totiž ztrácí na intenzitě a stává se z ní velmi příjemná a nositelná toaletka, co vydrží. Jestli by se vám vůně líbila, jděte pro  ni na Notino.cz, protože právě teď je v akci se slevou 50-60%! Zatím co byste za 100 ml daly 1950,- Kč, teď to je pouhých 826,- Kč.

Zkoušely jste některou z vůní od Calvina Kleina?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři