Dermacol 5 Day Stay laky na nehty

středa, dubna 05, 2017

Ahoj krásky,
o lacích 5 Day Stay od Dermacolu jsem vám tu už jednou psala. Teď tomu tak bude znovu, a proč? Dermacol totiž tyto laky inovoval a tak se kromě nového designu lahvičky můžeme těšit i z nových barevných odstínů. 


Dermacol laky také doplnil o nový podkladový lak, díky kterému vám barvička na nehtech bude lépe držet a ultra leský finish, který se kromě perektního lesku také postará o delší výdrž laku. 

Já si prvotní podobu těchto laků moc oblíbila. Nejvíc mi k srdci přirostl temně fialový odstín s jemným shimmrem, který nosím hlavně na podzim. Z odstínů se ke mě dostaly tyto tři následující. 



Ještě než se pustím do jednotlivých odstínů, musím říct, že laky jsou super a nezklamaly. Určitě si barevnou škálu ještě o několik kousků rozšířím. Laky mají střední konzistenci, díky kulatě zastřihnutému štětečku se velmi dobře nanáší a byly by nositelné i v jedné silnější vrstvě.

Drama Queen je nádherná výrazná červená obohacená o jemný shimmer. Lak v jedné tenké vrstvě na nehtech hází odstíny do růžova, ovšem ty vymizí po nanesení druhé vrstvy. Úplně ho vidím na nehtech třeba na Vánoce. Je to totiž přesně taková ta výrazná vánoční červená. 

Pokud jste raději vyznavačkami jemnějších barviček, Princess Rule si zamilujete. Ruka s tímto lakem na nehtech vypadá úplně skvěle! Je upravená a jemná zároveň. Tady bych rozhodně doporučila dvě vrstvy, protože lak je hodně světlý a prosvítá. Příště pod něj chci zkusit dát bílý podklad a uvidím, co to s barvičkou udělá. 

A jako poslední je tu zářivá Soho Style. Konkrétně do této barvy se mi chtělo ze všech nejméně. Upřímně ani nevím proč. Když se nechystám na nějakou akci nebo vím, že mě nečeká žádná významnější událost, potrpím si spíš na nenápadné neutrální nehtíky a co si budeme povídat, s touhle červenou vás jen tak někdo nepřehlédne. Paradoxně se z tohoto laku stal můj momentální oblíbenec. Jakmile už mám nehty oprýskané, odlakuji je a místo jiné barvy sahám opět po této. 

K pěstěným nehtům také patří opečovávané ruce, tak nezapomínejte na jejich péči. Já u sebe v kabelce stále nosím krém na ruce, momentálně jím je ten s vůní Irské kávy z řady Aroma Rituals. Hygiena = půl zdravý, takže mýdlo na ruce s šikovnou pumpičkou přijde jistě vhod a v neposlední řadě mohu doporučit tento tělový body scrub, který odstraní z pokožky odumřelé buňky a krásně ji provoní. 


Budu moc ráda, když mi napíšete, co na laky říkáte, nebo jestli s nimi máte nějakou zkušenost ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Och ty laky jsou nádherné a ty kávové produkty Aroma Rituals mám taky a pořád si je dokupuju, když mi dojdou :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Nové laky na nehty se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten ružovučký lak sa mi veľmi páči, budem sa za ním musieť poobzerať. Som zvedavá, či naozaj vydrží toľko, pretože mne laky na nechtoch príliš dlho nevydržia :/
    A ich kávové veci sú skvelé! :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. taký ten shimmer v lakoch veľmi nemám rada, ale čo sa týka scrubu,tam je Dermacol topka :) zbožňujem ten jahoda-rebarbora :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři