Den matek na Notino.cz

pátek, dubna 07, 2017

Ahoj krásky,
Den matek se pomalu, ale jistě blíží, a tak nebude od věci ukázat si několik typů na věci (v tomto případě vůně a kosmetiku), které by našim maminkám udělaly radost. 

Dlouho jsem přemýšlela, co té svojí pořídím. V hledáčku byla úžasně vyladěná kabelka Obag, potom další taška, ale když jsem slyšela mámu, jak si naříká nad tím, že už jí pomalu dochází všechny její vůně, měla jsem jasno. Vyberu ji některou z vůní. 


Kam jinam pro parfém, než na Notino.cz. Na webu se mi hrozně líbí, že pro každou příležitost mají vytvořenou speciální sekci, ať už to byly Vánoce, Valentýn nebo právě Den matek, kde najdete skvělé vůně za ještě lepší ceny. 

Mám hned několik favoritů, kterými bych chtěla svoji mámu obdarovat. Teď už jen vybrat. Vůni od Versace jsem jí už jednou dávala a byla z ní hrozně nadšená, takže bych neváhala ji pořídit znovu, ale zase si říkám, že by taky mohla okusit něco nového, takže Bright Crystal tou vybranou vůní nejspíš nebude. V poslední době jsem si hodně oblíbila vůně od Calvina Kleina, ať už to jsou vůně pánské, nebo dámské. Doma jich máme několik a nebránila bych se tuhle sbírku ještě o pár kousků rozšířit. Třeba o Euphorii nebo Eternity Now. O Euphorii hodně uvažuji, tak uvidíme. Protože mám svoji mámu hodně ráda, cena vůně pro mě není rozhodující a tak by se mi pro ni líbila i vůně Black Opium od Yves Saint Laurent. A nesmí chybět ani dárkové sady. Doposud jsem mámu obdarovávala dárkovými sadami od Dermacolu, kde měla úplně všechny výrobky jedné řady. Teď bych ale udělala malou změnu a dala jí některou, kde se taky ukrývá některá z vůní. Žhavou kandidátkou je sada s vůní La Vie Est Belle od Lancome a Calvina Kleina Reveal. 

Máte s některou z vůní zkušenost? Kterou byste si vybraly vy? A čím hodláte vašim  maminkám udělat radost? 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já bych vybrala tu od Lancome a nebo Versace. Euphorii mám doma a ta je taky krásný, ale Black Opium se mi nelíbí :(

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Teď mám tu Euphoria a Versace jsem taky měla a voněla nádherně :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři