PARFUME WISHLIST 2017

čtvrtek, března 30, 2017

Ahoj krásky,
i když o kosmetiku nouzi nemám, stále se najdou kousky, po kterých moje srdce touží a dvojnásob to platí u parfémů. Těch mám vyhlídnutou plnou řadu, ale pořizuji je postupně. Nerada bych totiž doma měla rozdělaných několik flakonů a převážně používala jen jeden. Na to já jsem totiž expert :D a pak je z vůně za tisíce osvěžovač vzduchu na záchod. Jsem schopná využít, dva, maximálně tři parfémy, každopádně jakmile mi jeden z těch aktuálních dojde, v hledáčku mám hned tři krasavce, na které si brousím drápky. 


Pánská verze Huga voní neuvěřitelně, takže mě zajímalo, jak na tom bude dámské provedení. Vůně mě uchvátila!Když jsem pátrala po složení, docela mě zarazilo, že toho obsahuje poměrně málo. U jiných parfémů se mi při psaní recenzí jednotlivé "ingredience" pomalu nevlezou do dvou řádků a tady to bude hračka. Vůně obsahuje kakao, osmanthus, broskev a frézii. 

Chloé 
Toto je jedna z vůní, která kdyby se mi dostala do rukou, tak poputuje k mojí mámě. Touží po ní už hrozně dlouho a pokaždé, když už jsem  ji chtěla vůni koupit, mi do nosu cvrnklo něco jiného. Teď je ovšem žhavou adeptkou jako dárek ke Dni Matek, i když mě ještě svádí jedna varianta kabelky Obag, tak uvidíme, jak tento souboj nakonec dopadne. 

Lancome La Vie Est Belle
Kdo by neviděl reklamu na tuto vůni s půvabnou Julií a neznal tak tento parfém? La Vie Est Belle je pro mě snad jediná z ovocno-květinových vůní, která mi vážně voní a škála esencí, které vůně obsahuje, je skutečně rozmanitá. Našly byste v ní černý rybíz, hrušku, jasmín, kosatec, květ pomerančovníku, pralinku, pačuli, tonku fazoli a vanilku. 

Nutno ještě říct, že nikde jinde, než na webu Notino.cz vůně nenakupuji. Očichám si je někde v parfumerii, ale objednávám je zásadně přes internet. Poslední dobou mám hodně štěstí na krásné slevy, kterých web nabízí nespočetně a akce na nejrůznější vůně i kosmetiku se mění každou chvíli, takže je dost možné, že za pěkný peníz pořídíte i váš oblíbený parfém ;) U mě to tak rozhodně je!

Znáte tyto vůně? Kterou byste mi doporučili pořídit si jako první?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři