RIMMEL LONDON│Limitovaná kolekce by Rita Ora

úterý, března 28, 2017

Ahoj krásky,
být mámou na plný úvazek je docela makačka :D a právě proto jsem se hodně trochu zpozdila s tímto článkem, o který vás ale rozhodně nemůžu ošidit! Ráda bych vám ukázala novou limitovanou kolekci od Rimmel London, které své jméno propůjčila Rita Ora.


Hned na úvod musím říct, že designově se tahle kolekce moc povedla! Všechny produkty mají nádherná balení laděná ve stříbrno-černo-šedých tónech. Touto kombinací nejde rozhodně nic zkazit. Celá kolekce obsahuje celkem pět produktů - rtěnku, pudr, lak na nehty, řasenku a linky/stíny v tužce. Všem těmto líčidlům propůjčila Rita svůj podpis (a že jim sluší!).

Rtěnky Lasting finish rozhodně patří mezi mé oblíbené. Jaká jiná barva by mohla perfektně doplnit a podtrhnout šedé tóny, než rudě červená?! Přesně taková je rtěnka v odstínu 170 Rita´s Red. Ta má super krémovou texturu, po rtech hezky klouže, pigmentace je parádní a je zaručené, že s takovou barvičkou na rtech vás jen tak někdo nepřehlédne.  




Pudru Stay Matte také nemohu nic vytknout. Patřil totiž mezi první pudry, se kterými jsem přišla do styku ještě v začátcích svého líčení a ráda po něm sáhnu i teď. Momentálně ho používám na makeup, také od Rimmel London - Fresh Skin, a vykouzlí mu krásný matný a hebký finish. 


Stíny v tužce jsem si hodně oblíbila. jsou totiž skvělou alternativou, kdy se chcete trošku "přišmrncnout" a nemáte zrovna moc času na perfektní vystínování oka atd. Já s tužkou udělám klasickou linku, která hezky zvýrazní pohled. Líbí se mi, že je stín šedý. Na oku nepůsobí vůbec tvrdě, jak by tomu bylo třeba u černého odstínu, a tak se dá s klidem nosit. 



Řasenku Extra Super Lash nemusím dlouze představovat. Recenzi na ni jsem vám tu dávala nedávno - odkaz ZDE - a tato se, kromě obalu, ničím neliší.


A nechybí ani laky na nehty! Těch, kterým Rita propůjčila své jméno, je hned několik, každopádně já jsem vyzkoušela šedou klasiku, odstín 807 My Grey. Musím říct, že mě lak překvapil. Je středně hustý, díky hustému štětečku se dobře nanáší, poměrně rychle schne a pro super krytí bych doporučila dvě vrstvy. Výdrž je dobrá, ale jako vážně dobrá. Lak se mnou zažil porod i pobyt na oddělení šestinedělí a krom drobných odštěpků u volného okraje nehtů mi odrůstal. 


Myslím si, že tahle kolekce se rozhodně vydařila a řekla bych, že si ji oblíbí ty z vás, které nemusí příliš výrazné a pestré barvy, ale rády jsou takovými šedými myškami. S těmito výrobky se vám to zaručeně povede ;) 

Tak jak se vám novinky líbí?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři