3/2017 Aktuální vlasová péče

čtvrtek, března 23, 2017

Ahoj krásky, 
dlouho tu nebyl nějaký článek zaměřený na vlasy, takže jsem se rozhodla, že to dneškem napravím a ukážu vám několik výrobků, které momentálně na vlasy používám. 

Redken Extreme šampon a kondicionér
Na tyto dva zázraky jste tu recenzi už měli. Stále si stojím za tím, že s vlasy umí tyto produkty doslova kouzlit. No a o té jejich super vůni ani nemluvím! Investovat do těchto produktů se rozhodně vyplatí, protože se se vám ta investice brzy vrátí v podobě lepší kvality a vzhledu vlasů.

Milva Chinin šampon a voda na vlasy
Tyto produkty jsem si kupovala už s předstihem, ještě když jsem byla těhotná. Chtěla jsem být připravená na tu skutečnost, kdyby se mi po porodu splašily hormony a mě začaly ve velkém padat vlasy. Už normálně jsem jich příliš neměla, takže je jasné, že jsem nestála o to, abych jich měla ještě méně. Musím ale říct, že jsem docela překvapená. Vlasy mám hustější než kdy jindy, vůbec mi nepadají, hezky rostou, jsou lesklé. Teď je otázka, jestli je to šamponem, nebo za to může aktuální poporodní období.

Shauma Blossom Oil regenerační šampon
K tomuto šamponu mě přivedla moje máma. To ráno, kdy jsme totiž odjížděli do porodnice, jsem si honem rychle ještě balila poslední věci, no a na co jsem zapomněla? Na šampon, takže mi mamka pohotově při první návštěvě jeden dovezla a byl jím právě tento od Schaumy. Tohle je jeden z výrobků, u  kterého při jeho koupení získáte hodně muziky za málo peněz. I bez kondicionéru vlasy krásně umyje, provoní, dodá jim lesk, jsou hebké na dotek a po uschnutí na vlasy nepotřebuji žehličku, jak jsou uhlazené. 



A ještě malý typ na závěr. Jestli hledáte opravdu silně tužící lak, který by vám perfektně zpevnil účes nebo zkrotil nepoddajné jemné vlásky, tak se poohlédněte po tomto laku Silhouette od Schwarzkopf. Já ho kupovala jako takovou nouzovku, protože aktuální lak na vlasy už nám doma docházel a tak jsem objednávku z Notina zaokrouhlila právě tímto silákem. Velkým překvapením pro mě bylo, když jsem navštívila koupelnu a tam už na poličce stálo tohle dělo :D Nějak jsem si nevšimla, že jsem objednala balení se 750 ml (což by vůbec nevadilo), ale jak říkám, balení je skutečně obří a ideální tak do nějakého kadeřnického salonu. Každopádně jak jsem psala, lak svoji službu plní naprosto dokonale! S příchodem miminka mám většinou vlasy stažené do culíku, ať už jsme doma, nebo vyrazíme někam ven. O praktičnosti culíku vám jistě říkat nemusím, ale příliš se mi nelíbí, když mi krátké vlasy z culíku vyklouznou a poletují všude možně u obličeje, takže právě k tomuto účelu, kterým je připlácnutí tady těch vlásků k hlavě, mi lak slouží naprosto dokonale! Za 175,- Kč je to vážně pomocník k nezaplacení! 


Máte zkušenost s některým z výrobků?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři