RIMMEL LONDON novinky│Gel na obočí Brow This Way, oční linky Scandaleyes Bold a řasenka Extra Long Lash

pondělí, ledna 16, 2017

Ahoj krásky,
netrvalo to dlouho a Rimmel London přispěchal na trh s několika novinkami, které bych vám v dnešním článku chtěla představit. 


Gel na obočí Brow This Way
V tomto případě se nejedná o žádnou extra novinku, protože gely na obočí v nabídce značky už nějaký pátek jsou. Každopádně tyto nové mají vylepšenou strukturu o arganový olej, zkosený aplikátor kartáčku, odlehčenou dlouhotrvající formuli, která by měla vydržet obočí v perfektním stavu po celý den a barva by se neměla rozmazávat. Balení gelu je odstínově rozlišené právě podle toho, o jakou variantu se jedná. Na výběr máte ze tří možností - 002 Světle hnědá, 003 Tmavě hnědá (mám já) a 004 Transparentní. Transparentní gel mám také a nejlépe poslouží, pokud si obočí barvíte a dál nijak neupravujete. Obočí se s ním hezky zafixuje. 




Dnešní doba si poměrně klade důraz na upravené a hezky zvýrazněné obočí. Nejrůznější rychlé tutoriály, jak na to, vídám snad každý den, takže se nějaký ten pomocník pro jeho zkrášlení určitě hodí. Já preferuji spíše stín na obočí, se kterým to nijak nepřeháním, jen vyplním světlejší místečka, lehce dotáhnu ocásek a stín na začátku obočí se snažím lehce rozetřít do tracena. Nemám ráda ostré hrany. Právě proto jsem ze začátku byla k tomuto výrobku docela skeptická, ale musím říct, že svoji službu odvede dobře. Obočí hezky pročeše, zvýrazní ho a s kartáčkem ho docela snadno vykreslíte. Já ke gelu navíc používám i suchý kartáček, kterým obočí pročesávám převážně při jeho úpravě, ale tady mi slouží právě k preciznímu rozetření gelu a případnému nerovnoměrnému nanesení barvy. Gel seženete od 129,- Kč. 

Tekutá oční linka Scandaleyes Bold
Druhá věc, ze které jsem měla snad ještě větší obavy, než ze samotného gelu. Ono by celkem o nic nešlo, tekuté linky používám často, ale aplikátory mají buď štěteček seříznutý do tenké špičky, nebo mají místo štětečku trn. Tady najdete na aplikátoru maličkou kuličku, která by se měla postarat o precizní vytvoření bezchybné linky. Řeknu vám, že při prvním použití jsem měla chuť tu kuličku normálně ustřihnout :D Říkala jsem si, že s něčím takovým se super linka s hezkým tenkým špičatým ocáskem prostě udělat nedá. Lince (nebo možná spíš té kuličce) jsem dala ještě jednu šanci, kdy jsem tedy byla na můj vkus až přehnaně opatrná, abych linku nakreslila přesně tak, jak chci já. Povedlo se. Linky by měly být extrémně černé, dobře pigmentované a jejich výdrž by se měla pohybovat okolo 24 hodin. Zmínka je i o voděodolnosti, ale úplně s přehledem a letmým mrknutím oka je odlíčíte pod tekoucí sprchou.




Linky jsou k dostání pouze v jednom odstínu - 001 Černá a prodejní cena se pohybuje od 189,- Kč. Na oku vypadají dobře, nerozmazávají se, design balení je také stylový, ale jediné, bez čeho bych se obešla, je ta kulička. Nějak ji prostě ne a ne přijít na chuť. 

Řasenka Extra Long Lash 
To nejlepší jsem si nechala na konec. Vzpomínám si, jak tyto řasenky byly mými favoritkami v úplných začátcích, kdy jsem poprvé čuchla k nějakým líčidlům. Byly k dostání za dobrou cenu a s řasami udělali divy. Právě proto jsem se k nim tenkrát tak ráda vracela. Te´d se řada Extra Lash rozrostla o kousek LONG, který slibuje super prodloužení, precizní oddělení řas a krásné zvýraznění. Potvrzeno! Řasenka se povedla a moje řasy ji milují. Krásně mi je oddělí, rozčeše a lehce natočí. Kartáček řasenky je hustě posetý drobnými štětinkami, na kterých se neusadí moc barvy, takže slepování by hrozit nemělo. Za 99,- Kč naprostá pecka!




Tak to by bylo pro dnešek vše :) Můžete mi napsat, která z novinek vás nejvíce zaujala ;)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tak mě se nejvíc líbí řasenka :). kartáček má přesně takový, jaký mám ráda.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tá tekutá linka s guličkou na konci, fakt zaujimave. Ale linku sa ti pekne s nou podarilo vykuzlit. Ja som kedysi mala od Rimmel Scandaleyes také pero na linku, no to bola čistá katastrofa. Teraz mám Rimmel Exxagarate a to je asi naj linka, aku som kedy mala.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nejvíce zamlouvá ta řasenka , jinak asi ne, linky bych radši bez té kuličky, a gel na obočí v této formě nepouřívám, používám tužku a stín a momentálně mě spíš zaujaly pomády na obočí.

    OdpovědětVymazat
  4. wau, skvelé produkty! tá linka a gél na obočie sú super :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Já tak krásné linky neumím udělat :D :) Řasenka vypadá tež dobře, takové kartáčky většinou vyhledávám :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Na to ze linky maji na konci kulicku, je mas nadherne nakreslene. Ja bych s tim udelala spis patlaninu, ale treba na detailni trecky musi byt fajn. Ale velice me zsaujal gelik na oboci❤

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři