Batiste Dry Shampoo Sweetie

úterý, ledna 10, 2017

Ahoj krásky,
úspěšně si můžu ze svého seznamu odškrtnout další značku, kterou jsem měla v plánu vyzkoušet. Tentokrát jí byla značka specializující se na výrobu suchých šamponů - Batiste.


Co si budeme povídat, suchý šampon je hodně vděčný pomocník. Ne vždy se nám totiž podaří odhadnout, jestli ráno ty naše hřívy budou vypadat ještě k světu a bude stačit, když si je umyjeme až večer. Taky to znáte? Musím říct, že jsem při pořizování šamponu docela váhala. Vážně je tak dobrý, jak se o něm říká, nebo je značka natolik profláklá, že bych ho musela taky mít?

Koupila jsem, nelitovala jsem. Původně jsem tedy chtěla šampon, který je určen výhradně pro brunetky, no a hádejte co? Byl vyprodaný :D Právě proto jsem se rozhodla pro tohoto růžového fešáka s názvem Sweetie. Nejen, že sweetie je samotné balení, ale šampon i tak voní. Na své si tedy přijdou milovníci sladkých, až přeslazených, vůní. 

Po prvním použití jsem se docela zděsila. Šampon zanechával ve vlasech bílý povlak (právě proto jsem chtěla tu variantu pro brunetky) a bylo jedno, jestli jsem ho aplikovala z blízka nebo z větší dálky. Naštěstí se šampon hodně dobře vyčesává, takže povlak je rázem pryč a zůstávají jen krásné vlasy. Než se pustíte do česání, určitě je dobré šampon ve vlasech promasírovat, aby se dostal přesně tam, kam potřebujete. Navíc mi přijde, že vlasy jsou po něm takové vzdušné a nadýchané. To se mi líbí. 

Určitě stojí za zmínku, že suché šampony by měly být pouze jakousi "nouzovkou" a neměly by nahrazovat klasické mytí šamponem a vodou.

Za mě mohu šampon doporučit všemi deseti. Líbí se mi, že máte v nabídce hned z několika voňavých variant a ten, na který jsem si původně dělala záslusk, si rozhodně ještě dokoupím, tedy pokud na něj tentorktá v DM narazím. Když ne, je tu moje oblíbené Notino.cz, kde šampony od Batiste seženete taky :) 

Co vy a suché šampony? Máte nějaký oblíbený?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já už vyzkoušela několik druhů, ale tohodle jsem si ještě nevšimla. Jsem právě na ty sladší vůně. :) Já mám momentálně s vůni třešní a jsem spokojená. :) Je to moje záchrana!
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla miniaturu a nic moc. Mám doma suchý šampon od Shaumy, žádný zázrak.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři