Garnier Pure Active Čistící gel-brush proti pupínkům

úterý, ledna 17, 2017

Ahoj krásky,
mám pro vás v zásobě několik recenzí na vůně, které jsem od Ježíška dostala buď já, nebo jsem jimi někoho obdarovala sama. Je jich poměrně dost, takže aby to tu nebylo nějakou chvíli jen o vůních, přijde mi rozumné takový typ článků prokládat recenzemi nějaké kosmetiky. Začnu s tím právě teď.


Tento výrobek jsem také našla pod vánočním stromečkem a jsem za něj moc ráda. Nadělila jsem si ho vlastně sama :D ale jsem ráda za to, že jsem se dokopala k tomu si ho pořídit, protože jsem se na něj koukala už hrozně dlouho, ale nikdy mi v košíku nepřistál. Až teď. 

Pokud jde o čištění pleti, tak na tom si poměrně zakládám. I když používám nejrůznější čistící pleťové vody, gely, peelingy nebo masky, pořád jsem měla pocit, že to chce ještě něco. Nějaké "udělátko", které by se také postaralo o důkladné vyčištění pleti. Právě proto jsem sáhla po tomto čistícím gelu s kartáčkem od Garnier

Je určený především pro problematickou pleť se sklonem k pupínkům a maštění. Má důkladně odstraňovat nečistoty a redukovat pupínky i skvrnky, které po nich mohou zůstat. Obsahuje výtažky z borůvek a kyselinu salicylovou. 

Samotné použití je velmi snadné, stačí vytlačit trošku gelu a pomocí kartáčku pleť čistit. I když je výrobek určený na pleť, vyhněte se kontaktu s očima. Díky kyselině by vás mohl nepříjemně štípat a dráždit. Sama za sebe si ho nemohu vynachválit. I když jsem nějak zvlášť problematickou pleť neměla, kartáček mě zbavil nedokonalostí, které mi sice netrhaly žíly, ale i přes to jsem o ně nestála :D Pleť jsem po použití měla vždy krásně hebkou a cítila jsem z ní, že důkladněji ji svépomocí vyčistit už ani nemůžu. Na nějaké diskuzi jsem četla, že některé slečny z tohoto výrobku byly časem zklamané, protože přestal účinkovat a splňovat to, co se od něj očekávalo. Nemohu posoudit. Používám ho 2-3 x týdně a zatím vše bez problému. Citlivější pleti by možná nemusel sednout, protože má tendenci vysušovat (ještě aby ne, když je určený pro boj s pupínky a mastnou pletí). Já si po použití kartáčku obličej vždy mažu nočním krémem (také od Garnier, konkrétně TENTO) a jak už jsem psala, žádné problémy nemám. 

Čistící gel s kartáčkem je k dostání klasicky v drogeriích, ovšem já ho mám z Notino.cz, kde ho seženete od 109,- Kč a v akci za něj nedáte ani 100,-. Za ty peníze super věcička na čištění.

Co vy a čištění pleti? Vyzkoušeli jste někdy něco podobného?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já jsem se na něj zrovna včera dívala, tak si ho asi koupím ať ho taky vyzkouším.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden čas jsem tohle taky používala a nebylo to špatné :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři