BACK TO SCHOOL MAKEUP

čtvrtek, září 01, 2016

Ahoj krásky, 
prázdniny utekly jako voda a dnešním dnem všem školákům opět nastává několikaměsíční rutina. Při této příležitosti jsem se po dlouhé době rozhodla vytvořit jedno líčení, které bych si klidně na první školní den vzala. Já si momentálně dávám od školy pauzu, ale blížící se nový školní rok mi prostě nějak nedal, a dala jsem se do líčení. Zároveň jsem tak měla premiéru se svými novými štětci od Zoevy z kolekce Rose Golden, které jsem si před nedávnem pořídila. 


Musím říct, že se štětci jsem maximálně spokojená a díky nim mám do líčení o mnohem větší chuť, než tomu bylo doposud. Teď ale k samotnému líčení. Chtěla jsem zkusit něco netradičního, ovšem tak, aby líčení působilo nenápadně, nijak neřvalo a do školy se hodilo. Také jsem nad ním nechtěla trávit věčnost, protože kdo by chtěl vstávat o hodinu dříve jen kvůli tomu, aby si namaloval super fasádu? Já teda ne. Vždycky jsem si vystačila s nějakým BB krémem, makeupem a řasenkou. Když jsem se hodně přemohla, tak jsem si sem tam udělala i nějaké linky, ale tím moje školní líčení končilo. 

Samotný postup vám zabere skutečně jen chviličku a tohoto líčení očí docílíte s těmito několika málo body:

- na oko jsem nanesla bázi pod oční stíny
- tu jsem zafixovala světlým stínem, který jsem dala na celé pohyblivé víčko, přes ohyb až směrem k obočí
- do ohybu oka jsem použila hnědý stín, ovšem ne tolik výrazný, aby líčení stále působilo jemnějším dojmem a rozblendila jsem ho do ztracena opět směrem k obočí
- do vnějšího koutku oka jsem nanesla vínově-hnědou, kterou jsem nanesla cca do poloviny oka a rozetřela do ztracena směrem k vnitřnímu koutku (stín není na celém víčku záměrně)
- oko jsem chtěla ušetřit linky, ale zároveň jsem chtěla samotný pohled trošku prohloubit, takže jsem místo nějaké tekuté, gelové či jiné linky, použila černý stín, který se opět na oku od jeho poloviny směrem k vnitřnímu koutku ztrácel a ještě jsem ho lehce nanesla na spodní linku, také do vnějšího koutku
- nakonec stačí použít oblíbenou řasenku a je hotovo :)

Trošku barev mi z fotky sežral samotný foťák, takže si pro příště budu muset ještě trošku pohrát s nastavením, aby fotky nepřišly o šťávu ;)

Jaké líčení do školy či zaměstnání upřednostňujete vy? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Nádherné! Ohromně ti to sluší. Krásná barva.

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím jaký je ten růžovo-korálově-hnědý stín? Nevím, jak popsat tu úžasnou barvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, je to stín Ariel z paletky Mermaids Forever od Makeup Revolution :)

      Vymazat
  3. omg to je nádherný! ale o škole mi ani nic nepovídej hahah :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle je nádhera. Mně se to nikdy takhle hezky nepovede :(

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři