Bi-Oil PurCellin Oil pečující olej na tělo a obličej - recenze

pátek, srpna 26, 2016

Ahoj krásky,
jisté události mě dotlačili k tomu se více zajímat o svoji pokožku. Pokud na můj blog chodíte pravidelně, jistě víte, že nejsem moc velký vyznavač mazání a natírání. Vím, že je to potřeba, ale mě to prostě nebaví :D Každopádně nechci být za pár let scvrklá jak švestka nebo mít suchou nebo hrubou hroší kůži. Právě proto jsem se rozhodla pro Bi-Oil. Tělových mlék a krémů mám doma nespočet, ale konkrétně o tomto výrobku jsem slyšela už spoustu řečí, jak těch pozitivních, tak negativních, takže o to víc mě zajímalo, co bude na tom všem pravdy. 

Jak už je patrné z názvu, Bi-Oil je založen na olejové bázi. Našly byste v něm kombinace hned několik olejů, jako jsou heřmánkový, rozmarýnový, měsíčkový nebo levandulový. Obsahuje také vitamín A, který je dobrý na podporu kolagenu a vitamín E, který se pyšní svými antioxidačními účinky. Třešničkou na dortu je patentovaná složka PurCellin Oil, která by měla olej dělat lehoučký a usnadňovat jeho vstřebávání. Bi-Oil je vhodný na tělo i obličej. Největší službu by vám měl udělat při hojení jizev, strií, má sjednocovat odstín pokožky a hydratovat ji. 


Proč jsem po Bi-Oilu sáhla už víte. Jsem lajdák na mazání a v tomto přípravku vidím jakousi záchranu, díky které by se má kůže mohla vzpamatovat po té absenci všech krémů atd. Nebudu lhát, že ani mě netrápí strie. Ty jsem si pořídila v období puberty, kdy se mi povedlo rychle přibrat a následně shodit. Už se to ovšem neobešlo bez následků, kterým jsou právě strie. Nejsou nijak viditelné a velké, ale jakmile nastane léto a já se opálím, ty potvory vylezou a mě se tak vytváří komplex, kterého se moc ráda zbavím. Obavy mi dělalo to, jestli si olej poradí i se staršími striemi, nebo bude fungovat pouze na něco čerstvějšího. 

Konzistence oleje je velmi lehká. Olej má velmi jemnou vůni, ze které cítím babičky zahrádku s bylinkami. S čím jsem trošku bojovala bylo vstřebávání oleje. Ono totiž není zas tak snadné, jak se píše. I když je olej lehký, na pokožce je velmi mastný a chce to si s ním prostě vyhrát, protože kam ho nenanesete, tam nebude. 

Bi-Oil  používám cca třetí týden a musím říct, že mi stav mojí pokožky přijde o dost lepší. Kůže je vypnutější, hydratovanější a jde na ni prostě vidět, že ji olej evidentně svědčí. Používám ho na celé tělo 3x týdně a začínám ho aplikovat i na obličej. Ráda bych se totiž zbavila drobných jizviček po akné, takže uvidíme, jestli si olej poradí i s nimi. 


Vlastním 125 ml balení a věřím, že mi ještě dlouho vydrží, protože i přes časté používání olej příliš nemizí. Někoho může odradit cena. Konkrétně za toto provedení zaplatíte 384,- Kč, každopádně je dobré mít na paměti to, že výrobek vám skutečně nějakou dobu vydrží a vzhledem k tomu, že vaší pokožce pomůže, bych této investice vůbec nelitovala. Nakupovala jsem, jak jinak, než na Parfums.cz, kde máte k dostání všechny možné tři varianty oleje - 60, 125 nebo 200 ml. Bi-Oil ovšem seženete i v nejrůznějších kamenných drogerií, takže pokud vás vyzkoušení láká, zkuste nějakou z nich navštívit. Mnohdy se v nich totiž nachází také vzorečky Bi-Oilu, takže můžete zkusit, jestli vám bude olej vyhovovat. 

Máte s Bi-Oilem zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři