Farmona Tutti Frutti Caramel & Cinnamon sprchový a koupelový gel + tělové máslo

neděle, srpna 14, 2016

Ahoj krásky,
jak jste se mohly dočíst v jednom z posledních článků, hledala jsem dárek pro svoji maminku k narozeninám. Samotnou paletu očních stínů jsem jí dávat nechtěla, takže jsem hledala ještě něco k ní. Vybráno jsem měla v okamžiku, jakmile jsem narazila na tuto báječnou sadu od Farmony Tutti Frutti s vůní karamelu a skořice, kterou moje máma naprosto zbožňuje. 

Zde najdete odkaz na konkrétní kosmetickou sadu, ale přidám vám sem i odkaz na jednotlivé výrobky, které v ní najdete. Schovává se v ní opojný sprchový gel, který jde zároveň použít jako pěna do koupele a tělové máslo. Pokud nejste zrovna vyznavači přeslazených vůní, mrkněte na web Parfums.cz, konkrétně na značku Farmona. Nabízí další varianty kosmetických sad, které obsahují například vodní meloun, mango, brusinky, višně, ostružin nebo borůvek. Stačí si jen vybrat ;) 


Pokud o značce Farmona slyšíte poprvé, dovolte mi ji v rychlosti představit. Společnost byla založena v roce 1997 v Krakově a jejich nabídka zahrnuje více než 450 různých kosmetických přípravků, kterými se můžete rozmazlovat a které si ihned získaly své zákazníky. Klade důraz na výzkum a vývoj, takže veškeré krémy, sprchové gely atd. jsou vyráběny na základě nejnovějších poznatků z dermatologie, farmacie a dalších vědních oborů, které jsou pro výrobu kosmetiky nezbytné. Velkou oblibou této značky je využívání vlastností rostlin, takže ve výrobcích byste našli například extrakty z kaštanu, měsíčku lékařského, zeleného čaje, vanilky, olivových listů apod. Kromě výroby kosmetiky Farmona také provozuje luxusní Business & SPA Hotel. 

Teď už ale k samotným výrobkům.

Musím říct, že nápad spojit sprchový gel a pěnu do koupele do jednoho výrobku, se mi moc líbí. Nemám ráda, když je okolo vany vyskládání plno věcí. Bohatě mi tam postačí aktuální přípravky, které zrovna používám a jakmile dojdou, vyměním je za nové. Řeknu vám, že tento výrobek si mě získal už jen svým vzhledem. Gel se nachází v průhledné lahvičce s velmi pěkným hravým potiskem. Nechybí ani obrázek skořice a karamelu, takže jasně vidíte s čím zrovna máte tu čest. Samotný gel má hnědou barvu, která hází metalické odlesky. Krása! Pokud se rozhodnete pro koupel, bude vám stačit malé množství gelu. Hezky pění a připravená lázeň krásně voní! V případě, že gel použijete jako klasický sprcháč, si budete chrochtat blahem! Vůně zůstává poměrně dlouho na pokožce, takže z ní karamel se skořicí ucítíte ještě chvíli po sprchování. 


Milovníci tělových másel si taky přijdou na své. Co na těchto máslech miluju je jejich konzistence. Baví mě do nich sahat a nabírat si onu hmotu. Nevím, jestli je to nějaká úchylka, ale prostě mě to baví :D U tělových mlék do takové extáze neupadám. Máslo je ze stejného voňavého provedení, jako předchozí sprchový gel, takže na sobě opět ucítíte vůni karamelu a skořice. Je uloženo v plastovém kelímku se šroubovacím uzávěrem. Konzistence je jasná - máslovitá a možná, že i o něco hutnější. S tím bych neměla problém. Hmota má oříškovou barvu, snadno se roztírá, hezky se vstřebává a zatraceně přeslazeně voní! Možná, že na někoho bude vůně sladká až příliš a mohla by být vlezlá. 

Pokud milujete hodně sladké vůně, karamel se skořicí pro vás budou jasnou volbou! Mě hodně láká vodní meloun, takže si hodlám do budoucna jeden z výrobků od Farmony právě s touto vůní pořídit. 

Znáte značku? Líbí se vám výrobky? Co vy a sladké vůně?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři