Dermacol mýdla na ruce z řady Aroma Ritual - recenze

čtvrtek, srpna 11, 2016

Ahoj krásky, 
dnešní recenze bude velmi rychlá. Chtěla bych vám v ní představit další přírůstek do řady Aroma Ritual od Dermacolu. Kromě sprchových gelů, krémů nebo tělových scrubů jsou nově k dostání také tekutá mýdla na ruce


Musím říct, že nápad je to parádní. Říká se přeci, že hygiena je půl zdraví no a mytí rukou by mělo do této sféry neodmyslitelně patřit. 


Mýdla jsou v šikovném praktickém plastovém balení s pumpičkou. Potisk jednotlivých mýdel má stejný design, jako jejich starší sourozenci, takže krásně doplňují dosavadní nabízené výrobky. 

Celou řadu Aroma Ritual jsem si velmi oblíbila. Našla jsem si mezi nimi svoje stálice. Celkově jsou mýdla moc fajn! Jejich konzistence je poměrně hutná-gelová. Po styku s vodou začíná krásně pěnit a okamžitě vonět, což je super!

Pokud jde o vůni, ta se na rukou udrží jen chvíli, ale abych řekla pravdu, tak s tím nějaký větší problém nemám. Ruce mýdla umyjí krásně, jsou po nich pěkně jemné a nijak mi ruce nevysušují. 

Pokud se vám mýdla zalíbila a chtěly byste je mít doma, k dostání je 5 voňavých variant: Vodní meloun, rozpustilý citron, irská káva, belgická čokoláda nebo hrozny s limetkou. Cena za toto 200 ml balení se pohybuje od 59,- Kč

Já mohu mýdla jen doporučit. Mají všechno, co by se tak od obyčejného mýdla na ruce dalo očekávat + na umyvadle jim to vážně sluší ;) 

Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři