Enii Nails Week laky na nehty - recenze

sobota, srpna 20, 2016

Ahoj krásky,
vzpomínáte si, jak jsem se omlouvala, že jsem zanedbávala články týkající se vlasů? Tak je tu něco, na co jsem kašlala snad ještě víc - na nehty. Proto je nejvyšší čas tento nedostatek napravit a v dnešní recenzi se mrkneme na zoubek lakům Enii Week Polish od Enii-nails


Značku Enii-nails mám hodně ráda. Co ráda.. miluju ji! Ve svém studiu k modeláži nehtů používám výhradně ji a jak tak nad tím přemýšlím, nikdy jsem s ní neměla problém. Přes internet příliš neobjednávám, všechno si nakoupím na různých veletrzích, kde má tato značka svůj stánek. Nevím, jestli je to výhoda, protože moje peněženka potom několik dnů hlasitě pláče :D Koupíte to, co je potřeba, potom se vám hodí to a líbí se vám zase tamto no a tisícovky lítají ani se nestačíte divit jak. 

Jak už jsem psala. ke značce mám hodně blízko a moc ráda navštěvuji jejich nejrůznější akce. Jednou takovou bylo i desetileté výročí společnosti na zámku ve Valticích. Právě tam jsem získala sadu Basic, která obsahuje dva laky Enii Week, vrchní Top Coat a odlakovač



Jakmile jsem sadu poprvé vyzkoušela, věděla jsem, že rozhodně nezůstanu u těchto dvou odstínů, které v ní byly, ale že svoji sbírku ještě o pár kousků rozšířím. Laky slibují výdrž 7-10 dnů. Jsou středně husté, krásně kryjí už v jedné vrstvě a jejich štětečkem nehty nádherně nalakujete. Co se mi na těchto lacích líbí, je to, že jsou nádherně lesklé už samotné barvy, takže když zrovna nemám náladu trávit hodinu nad lakováním nehtů, s klidem vynechám nanášení top coatu a jdu. Lak i tak krásně drží a nehty se lesknou. Pokud jde o výdrž, týden mi lak vydrží úplně s klidem. Samozřejmě, že záleží na tom, jak moc nehty namáháte nebo co vše s nimi děláte. Mě když se lak začne odlupovat, tak začne lézt dolů vždy u volného okraje nehtů, jinak u lůžka mi drží jak přibitý a s nehtem krásně odrůstá. 

Prvním z dokoupených odstínu byla tahle nádherná růžová, kterou najdete pod názvem Raspberry. Ulovila jsem ji na Parfums.cz, kde jsou laky také k dispozici a pokud budete mít štěstí, na některé odstíny jsou každou chvíli uvaleny akce, takže laky nakoupíte o dost výhodněji. Já jsem tímto fešákem potřebovala zaokrouhlit svoji objednávku a navíc jsem měla to štěstí, že na tento odstín byla právě sleva. Až budu zase objednávat kosmetiku, tak v košíku bude pár dalších kousků, které jsem si vyhlídla. A co víc, momentálně firma předvedla další nové odstíny, které vypadají fakt lákavě! 


Laky mohu určitě doporučit a obzvlášť těm z vás, které chcete mít upravené nehty déle než jen pár dnů. A pokud jsou vaše nehty pevné, dlouhé a nemáte s nimi větší problémy, Enii Week laky si zamilujete stejně, jako já. 

Zaujaly vás laky? Znáte je? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři