CELLUBLUE Masážní baňka proti celulitidě

neděle, července 17, 2016

Ahoj krásky, 
s létem jsme začaly ukazovat více svoje nožky, ať už oblékáme slušivé kraťásky nebo elegantní sukýnky. Žádná z nás ovšem nechce ukazovat tak  obávaného strašáka, kterým je celulitida. Pokud patříte mezi ty, které pomerančová kůže trápí, zbystřete. V dnešním článku vám přináším typ na to, jak s celulitidou bojovat v pohodlí domova!

Na začátek musím ještě říct, že já nepatřím mezi ty, které by celulitida trápila. Měla jsem to štěstí a přidala jsem se na stranu těch, které celulitida nijak netíží (a že se v naší rodině vyskytuje poměrně ve velké míře a rozsahu). To byl důvod, proč jsem poměrně váhala nad tím, jestli na nabídku otestování této baňky vůbec přistoupit. Nakonec zvítězila zvědavost a řekla jsem si, že i když s celulitidou problémy nemám, dopřát kůži pravidelnou masáž, která by zapříčinila alespoň dostatečné prokrvení, by taky nemuselo být úplně od věci. 


Domů mi přišla modrá gumová baňka v látkovém pytlíčku s názvem onoho zázračného masážního udělátka. A co CelluBlue umí? Vytváří podtlak, díky kterému pokožku masíruje a prokrvuje. Pokud byste hledaly nějaký "oficiální" postup, jak CelluBlue používat, našly byste asi něco takového:

pokožku natřít olejem > zmáčknout baňku a přiložit na kůži > po kůži jezdit zespoda nahoru cca 3 min > poté změnit směr z leva do prava a masírovat cca 2 min > masáž ukončovat krouživými pohyby asi minutu 

Jak vidíte, použití je skutečně velmi snadné! Ze zvědavosti jsem si četla recenze ostatních blogerek nebo slečen, které s touto baňkou přišly do styku. Většinou si stěžovaly na velmi silnou bolest, kterou jim podtlak způsobil. Je jasné, že pokud tam baňku přicucnu tak silně, že se s ní ani nebude dát hnout, tak po stehně nebudu jezdit násilím. Najděte si takový podtlak, který je pro vás tak akorát. Který příliš nebolí, dá se vydržet a kromě zlepšení stavu celulitidy si užijete i trošku té příjemné masáže. Nějaké náznaky celulitidy na sobě najdu, když silně mačkám kůži na stehnech, jinak není nic vidět a právě na těchto místech, kde se celulitida schovává, cítím drobné táhnutí. Prostě cítím, že se tam něco děje. 

Ani já nevěřím na zázračné přístroje nebo procedury, které by vás během několika návštěv perfektně vyžehlily (možná, že něco takového je a funguje to..nevím). Věřím, že pokud se člověk bude stravovat zdravě a vyváženě a dopřeje si nějaký ten pohyb, celulitida by ho příliš trápit neměla. Pomineme-li to, že jsme celulitidu podědili geneticky, špatně se stravujeme, kouříme, jsme ve stresu, kolísá nám váha nebo užíváme antikoncepci - to všechno jsou faktory, které přispívají ke vzniku celulitidy. 

Pokud vše shrnu, myslím si, že baňka na celulitidu určitě vliv má. Dala jsem jí na testování svojí mámě, která se na ni ze začátku příliš netrvářila, ale asi po 14 dnech používání mi sdělila, že se jí kůže zdá v lepším stavu, než předtím. Pokud byste o CelluBlue měly zájem, najdete ho například ZDE


Už jste slyšely o CelluBlue? Co vy a celulitida? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři