Victoria´s Secret tělové vůně Love Spell & Coconut Passion

sobota, července 16, 2016

Ahoj krásky,
jak jste si mohly všimnout před nedávnem na Instagramu, konečně jsem na vlastní kůži vyzkoušela tak oblíbené a světem profláknuté tělové vůně od Victoria´s Secret. Při jejich pořizování jsem se nijak extra nerozšoupla, ovšem nechtělo se mi pořizovat vůní samotnou, takže se u mě momentálně hřejí hned dvě vody, na které vám dnes přináším recenzi. 


Na začátek si myslím, že značku VS není nutné nějak zdlouhavě představovat. Ve světě modelingu by se vysněným "andílkem" chtěla nejspíš stát každá druhá slečna, ovšem mě osobně se líbí hlavní záměr, se kterým v roce 1977 americký podnikatel Roy Raymond značku založil. Řekl si, že by jistě spousta mužů ocenila, kdyby mohli nakupovat spodní prádlo pro své partnerky ve specializovaném obchodě a právě proto jeden takový založil. Už po roce musel otevřít další tři pobočky, protože podnikatelský záměr mu vycházel nad očekávání. Dnes byste pod záštitou VS našly luxusní oblečení, ale také báječnou kosmetiku. Do popředí a podvědomí lidí se dostaly především parfémy, každopádně nesmíme zapomínat ani na nejrůznější sprchové gely, tělová mléka a krémy, na jejichž vytvoření se podílelo několik velkých jmen (Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals atd.). Všechny produkty jsou laděné do jednotlivých kolekcí, ze kterých by si měl vybrat skutečně každý, protože škála je to velmi rozmanitá. Pokud se jedná o cenovou relaci, nezdá se mi, že by věci byly nějak příliš přemrštěné a platily se za ně nekřesťanské peníze, takž další plus pro ty, co by se značkou rádi přišli do styku a něco málo z ní vyzkoušely. 

Teď už ale k samotným vůním. Začnu tím, který mi k srdci přirostl o něco méně, než jeho kolega, každopádně na mě tento fialový fešák zapůsobil svým vzhledem. Fialovou já můžu a tak není divu, že u mě v košíku skončila právě vůně Love Spell. Když mi přišla domů, ze začátku jsem z ní byla poměrně zklamaná. Kombinace květů třešní a broskve se mi příliš nezamlouvala. Byla mírně štiplavá, ne přeslazená, ale nevím, prostě mi nesedla. Ihned po vyzkoušení jsem si tedy řekla, že ji zkusím nabídnout dál. Třeba by někomu udělala radost a nosil by ji s radostí. Co se ovšem nestalo.. Několik dnů jsem ji bez povšimnutí nechala stát v koupelně na poličce a pak jsem jí z ničeho nic dala druhou šanci. Už mi nepřipadala tak "hrozná". Začínala jsem té vůni přicházet na chuť. Kromě osvěžujících květů třešní a broskve složení zahrnuje také Aloe Vera a zklidňující heřmánek. I když jsem přišla na to, že si s vůní nejspíš poradím, podruhé sáhnu po jiné variantě. 


Jasným favoritem číslo jedna byla vůně Coconut Passion. Kokos miluju no a když se zkombinuje s vanilkou, tak z toho vznikne neodolatelná kombinace, kterou jsem prostě musela mít. Vzhledově mě příliš neuchvátila, nad oranžovou nebo žlutou ohrnuju nos, každopádně tento (alespoň pro mě) maličký barevný nedostatek bohatě vykompenzovala svoji vůní. Ta je prostě báječná! Slaďoučká, řekla bych, že pro někoho by mohla být sladká až příliš, ale na mě nijak vlezle a silně nepůsobí. Rozhodně se jedná o vůni, do které bych šla znovu!

Napoprvé jsem byla se spreji velmi mile překvapena a udělaly na mě dobrý dojem. Líbí se mi jejich jednoduchý, čistý a elegantní design. No a to, že každý jednotlivec má svoji barvičku a vůně se tak stává snadno zapamatovatelnou, je taky super! Tělové vody mě nikdy moc extra nelákaly, ale myslím si, že s příchodem léta a po mé zkušenosti s těmito kousky se z nich stali moji oblíbenci a určitě bych je doporučila, pokud nechcete používat těžké parfémy, ale naopak byste rády nějakou svěží letní vůni. 

Výdrž těchto vůní bych označila jako průměrnou. Vzhledem k tomu, že se nejedná o parfém, který by na vás vydržel vonět x hodin, je třeba na sebe vodu během dne několikrát stříknout. Musím ale říct, že i když po spreji sáhnu častěji, tak na vodu vydrží vonět celkem obdivuhodně. Klasicky jsem nakupovala na webu Parfums.cz, kde seženete další varianty těchto vůní nebo již zmíněné sprchové gely, tělová mléka apod. V příští objednávce rozhodně neodolám vůni Strawberry & Champagne, Love Addict nebo Sheer Love

A co vy a vůně VS? Znáte? Neznáte? Máte tu čest se jimi obklopovat?
Těším se na Vaše komentáře ;)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ja jsem jejich vune vyzkousela diky tomu, ze davali obcas neco k nakupu pradla a to ja mam nejradeji.

    OdpovědětVymazat
  2. netuším, jak voní ale flakon je luxusní :D

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři