Spotřebováno ◄DUBEN, KVĚTEN►

neděle, června 05, 2016

Ahoj krásky,
články tohoto typu posledního čtvrt roku vázly a to z jediného důvodu. Do důchodu mi jednou pro vždy odešel můj milovaný notebook a jak už to tak bývá, byly v něm i veškerá data. Některá z nich se mi podařilo zachránit, ale o fotky výrobků, které už dávno skončily v koši, jsem přišla. Právě proto přidávám obaly prázdných produktů, které jsem nasbírala za poslední dva měsíce.


Dermacol AROMA RITUAL sprchové gely 
Sprcháčů od Dermacolu mám, díky výhře v jedné z jejich soutěží, pořádnou zásobu, ale snažím se je postupně likvidovat. Voňavému a osvěžujícímu melounu nepohrdnu nikdy a mandarinkový sorbet na tom je podobně, i když je na mě až moc přeslazený.

MATRIX Total Results šampon pro barvené vlasy
Naprostá spokojenost! Šampon mi vlasy krásně provoněl, ale hlavně je uhladil, dodal jim lesk a nemusela jsem s nimi poté nic dělat. V kombinaci s kondicionérem je šampon skvělým pomocníkem ve vlasové péči.

Syoss Color Protect lak na vlasy
Laků od Syossu jsem vyzkoušela už několik a pokaždé jsem s nimi byla spokojená. Tentokrát jsem účesy zpevňovala lakem pro ochranu barvy s extra silnou fixací. Vlasy neslepoval, dobře se vyčesával.. Určitě jsem ho neměla naposledy.

Playboy Generation deospray
Ideální sprej do kabelky pro provonění během dne. Vůní od Playboye jsem vyzkoušela poměrně dost, ale tento sprej na mě udělal asi nejlepší dojem a moc ráda se k němu vracím.

Fa Fresh&Dry
Antiperspirant s vůní zeleného čaje až pro 48 hodinovou ochranu. Na provonění byl sprej fajn, líbila se mi hlavně jeho svěží vůně, ale co se týče ochrany, tak se řadí mezi ty průměrné antiperspiranty.

Dermacol Waterproof odličovač očí
Jiné odličovače momentálně používat nebudu. S tímto jsem maximálně spokojená a jednoznačně je toto pro mě drogerkový favorit číslo jedna v přípravcích pro odlíčení očního makeupu.

Rimmel London Matte makeup
Pro mě rozhodně jeden z nejoblíbenějších makeupů od Rimmel. Na záda mu dýchá Perfect Match, ale tomuto uděluji plusové body hlavně za to, že má matný finish.

Dermacol Make-Up Cover
Nejlepší krycí věc, jakou jsem kdy vyzkoušela. Škoda jen, že v drogeriích, kde jsem si makeup vždy pořizovala, bylo k dostání jen málo odstínu (max. 3) a ještě k tomu příliš tmavé, takže ideální odstín, který by mi sedl nejvíc, musím hledat přes internet, což taky není zrovna ideální. I přes to se jedná o výrobek, který koupím znovu :)

Bioderma Atoderm balzám na rty
Tohoto pomocníka v péči o vaše rty si zamilujete. Jeho příjemná konzistence a průhledná barva se postará o to, aby vaše rty byly jemné a vláčné.

Máte s některým z výrobků zkušenost? Budu se těšit na vaše komentáře ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Když vidím svůj noťák, vidím že brzy taky půjde do kytiček nebo do opravny, do prázdnin to musí ještě vydržet. Co se produktů týká, mám zkušenost s melounovým sprcháček od Dermacolu, který na mě byl příliš sladký a sorbet je na mě taky sladký už pouhým přičichnutím v obchodě. Fa Fresh mi voněl a zdálo se mi že potu zabránil tak průměrně jako jiný deo. Matrix šampon bych ráda vyzkoušela, celkově mě láká zkusit nějaké kadeřnické značky jako Revlon, Matrix a další.

    OdpovědětVymazat
  2. Rimmel stay matte mam a celkem si ho chválím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, toho tedy je:) Aroma Ritual jsou fajn:) Jen některé právě až moc sladké, ale když najdeš vůni, která ti sedí je paráda se sprchovat :D :)
    jinak zajímavé produkty:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři