SUMMER WISHLIST 2016

sobota, června 04, 2016

Ahoj krásky,
včerejškem jsem započala krátké zkouškové období, ve kterém snad úspěšně dokončím současné studium. Včera jsem absolvovala písemnou zkoušku, která by mohla dopadnout víc než dobře. Výsledek se dozvím až za týden, ale mám z toho dobrý pocit, tak snad se zadaří. Štěstí pro jednou stálo při mě, vytáhla jsem si poměrně lehká témata, o kterých jsem dost věděla, takže napsat to všechno do wordovského dokumentu + doplnit to o zkušenosti z praxe bylo to nejjednodušší. Pokud šlo o závěrečnou úvahu, která měla téma Vliv současné doby v rodinách na výběr mimoškolních aktivit dětí, jedna A4 mi byla málo :D Ale to jsou povinnosti, pojďme teď k tomu příjemnějšímu.

Člověk si má dělat radost, takže jsem se rozhodla, že se za (snad úspěšnou) první  zkoušku musím odměnit, protože nikdo jiný to za mě neudělá :D (ale jo, ségra mě pozvala na báječně frappé :-* ). Každopádně jsem se rozhodla skrz odměňování vytvořit wishlist s kosmetikou, která se týká hlavně letního období.

Ráda se vracím ke svým osvědčeným oblíbencům, ale tentokrát mě láká vyzkoušet několik, pro mě nových, výrobků.

1. KALLOS Cherry hydratační maska pro poškozené vlasy
Je jasné, že sluníčko dá našim vlasům přes léto pořádně zabrat, takže po masce s keratinem mám v hledáčku i tuto ovocnou variantu. Vlasy by měla vyživit, hydratovat, chránit před vnějšími vlivy, navrátit jim pružnost a lesk. Je také obohacená o několik vitamínů a minerální látky, tak uvidíme, co to bude za zázrak ;)

2. UNIQ ONE CARE kokosová vlasová kúra 10v1
Všechno, co je kokosové, tak můžu :D Právě proto mě zaujala tato regenerující vlasová kúra pro poškozené vlasy, která v sobě má hned několik benefitů. Můžeme mluvit opět o regeneraci a výživě, navíc vlasy uhlazuje, chrání barvené vlasy a poskytuje jim ochranu před různými UV filtry, předchází roztřepeným konečkům, udržuje vytvořený účes a vlasům dodává objem. Tu prostě musím mít! Už jen ze zvědavosti, jestli je kúra všechny zmiňované "funkce" schopná splnit.

3. Dermacol After Sun Sprchový gel po opalování
Tuhle věc mi seslalo snad samo nebe! Co se týče mazání, natírání, roztírání a všeho tomu podobného, tak to jde mimo mě. Nemám ráda tělová mléka, nebo spíš takhle.. Mám je ráda, ale nebaví mě je zdlouhavě aplikovat :D Po opalování jsem na sebe většinou nic nenatírala, takže tento sprchový gel je pro mě jako stvořený! Už se těším, až ho vyzkouším, protože gel má nádhernou vůni a slibuje podporu a prodloužení opálení, šetrné umytí, výživu a osvěžení pokožky.

4. Hawaiian Tropic Protective voděodolný ochranný suchý olej na opalování
Oleje, to je moje. Rozhodně je mám raději, než tělová mléka.  Na tomto oleji se mi líbí to, že je suchý, ve spreji a aplikace je tak víc než jednoduchá. Četla jsem na něm zatím jen pozitivní ohlasy, tak uvidím, jestli u mě dopadne stejně :)

5. MATRIX Oil Wonders mikro-olejový šampon pro hebkost a lesk vlasů
S šampony od Matrixu jsem byla moc spokojená, takže hrozně ráda vyzkouším i jiné kousky z jejich širokého sortimentu. Byla jsem potěšena, když jsem některé zástupce olejů našla i v jejich šamponech. Konkrétně tento, který vidíte na obrázku, se pyšní výtažky z arganového oleje, který mi s vlasy umí udělat vážně zázraky.

Tak, to by byl můj wishlist pro nadcházející léto. Některé z výrobků už mohu vesele odškrtnout, protože je mám doma, na jiné si budu muset ještě chvíli počkat.

Znáte některý z výrobků? Na co nedáte v létě dopustit vy? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Me zaujal dermacol, protoze se rada velmi mazu, ale casto nemam cas nebo nestiham👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kokosová kúra vypadá skvěle, asi si ji objednám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Držím ti palce ať to dopadne dobře. Až tak náročná na kosmetiku nejsem ale Matrix Oil šampon bych ihned brala, lesklé vlasy mi chybí. V létě nedám dopustit na opalovací kosmetiku po které chci aby se dobře aplikovala. V létě hlavně nedám dopustit na oblečení, léto je období kdy mě oblékání baví nejvíce a tak se snažím oblečení více sladit.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři