TONI&GUY Sophia Pasta pro objem a tvar vlasů - recenze

pátek, června 10, 2016

Ahoj krásky,
od dekorativní kosmetiky se dnes přesuneme k vlasové péči. Dělala jsem tak nějak pořádek v kosmetice, kterou mám doma, a mezi nenačatými výrobky jsem objevila tuto báječnou pastu pro objem a tvar vlasů od TONI&GUY.


Něco málo o značce
TONI&GUY je jednou z nejznámějších a nejrespektovanějších kadeřnických značek všech dob. Značka byla založena dvěma bratry - Toni a Guy Mascolo a síť stejnojmenných salonů sahá až do roku 1963. Není se čemu divit, že značka má po světě stovky poboček a zaměstnává skutečné odborníky. Úspěchů sklidila hned několik a více než padesátkrát triumfovala v britské soutěži Hairdressing Awards. Samotná nabídka produktů je velmi rozsáhlá. Obsahuje jak přípravky pro běžnou vlasovou péči, tak nejrůznější stylingové přípravky apod., ze kterých by si vybral jistě každý kadeřník i běžný uživatel. Na chuť ji přijdou všichni, kteří jsou kreativní, sebejistí, mají potřebu se odlišit od ostatních a chtějí svým vlasům dopřát jen to nejlepší!

Po odšroubování víčka jsem nechápala, jak jsem něco tak voňavého mohla úplně zasklít?! Po této skutečnosti a prvním použití pasty je neodmyslitelnou součástí mé vlasové rutiny. Pasta je mi sympatická už svým balením. Nachází se v kelímku se šroubovacím víčkem a béžový design obohacený o tyrkysové vzory mu velmi sluší.


O svých vlasech můžu říct, že jsou jemné a už se mi několikrát stalo, že mi je různé přípravky pro vytvoření objemu apod. spíš jen ulepily a zamastily. Tato pasta mi vykouzlila lehké a pružné háro bez nějakých nežádoucích efektů. Stačí nanést skutečně malé množství pasty. Ve větším množství by s vlasy mohla napáchat více škody jak užitku. Pastu vždy rozetřu v dlaních, poté ji nanáším do vlasů a vyfoukám. Vlasy jsou nádherně voňavé a opravdu získají na objemu a svůj tvar si udrží. Po použití pasty vlasy mohu mít s klidným svědomím až třetí nebo čtvrtý den. Potom už je vlasy třeba umýt nebo použít suchý šampon.

Musím říct, že jsem k dražším vlasovým produktům byla vždy trošku skeptická. Byla jsem spokojená i s obyčejnými šampony od Balea za pár korun, ale musím říct, že zrovna u této pasty platí, že rozhodně, pokud se rozhodnete pro její koupi, nevyhodíte peníze oknem. Cenový rozdíl se odráží na kvalitě.

Jestli vás zajímá, jaké další produkty značka nabízí, doporučuji mrknout na web Parfums.cz, kde najdete spoustu dalších výrobků této značky. Mě osobně ještě láká vyzkoušet některý ze suchých šamponů, šampon pro hnědé odstíny vlasů nebo ochranný sprej pro vlasy namáhané teplem.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Asi zainvestuju protože i když mám docela hodně vlasů tak je mám zplihlý krátce po vyfoukání. Díky za tip!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, taky mám problém s objemem, i když naštěstí ne pořád :) Přijde mi, že docela pomáhá zkrátit vlasy třeba na mikádo, ale na to bych asi úplně neměla odvahu. Protože dávám přednost spíš přírodní kosmetice, používám šampon s veganským složením a přírodními ingrediencemi a musím říct, že docela zabírá :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři