Dermacol Angelash řasenka - recenze

pátek, března 11, 2016

Ahoj krásky,
jak jistě víte, nabídka řasenek od Dermacolu se rozrostla o dalšího člena, nebo spíš členku. Tou je andělská řasenka Angelash.


Byla jsem na ni hrozně zvědavá, protože její ďábelská verze Devilash mi velmi vyhovovala, takže jsem tak nějak očekávala, že Angelash na tom bude také dobře.

Mezi hlavní benefity této řasenky má patřit okamžité natočení a prodloužení řas až do nebeských výšin. Také se má postarat o dvojnásobný objem a řasy krásně vykreslit. Opět obsahuje Panthenol, který řasy chrání a vyživuje. Výtažky z bambusu se postarají o jejich regenerování a zabrání vysoušení. Kartáček má nanést optimální množství barvy pro precizní nalíčení i těch nejmenších řas.


Řasenka má nádherné balení. Je laděná do světlých tónů a doplněná o zlaté písmo, pro anděly značka ideál. Nechybí ani srdíčko, které se objevilo i u Devilash, jen s tím rozdílem, že z čertovského ocásku se vyklubala andělská křídla. Kartáček řasenky je uprostřed mírně prohnutý, což je pro mě novinkou. S kartáčkem tohoto typu jsem se doposud nesetkala, ale na druhou stranu se nejedná o nic světoborného.

A jak na mě řasenka zapůsobila? Musím se přiznat, že po recenzi mé blogerské beauty kolegyňky z ilovemakeup.cz, jsem byla trošku zaskočena, protože na řasence moc pozitiv nenašla, spíš naopak. Asi zde bude vážně platit - sto lidi = sto chutí, protože mě řasenka žádnou velkou katastrofu s řasami neudělala.



S kartáčkem se mi manipulovalo docela dobře. Je pravdou, že se na něj chytá poměrně dost barvy, takže je třeba ji otřít o hrdlo balení, ale i přes to mi řasenka řasy hezky rozčesala a oddělila. Hodně jsem se bála slepování, ale žádné extra "spider lashes" mi na oku nevznikly.

I když je podle mě řasenka dobrá, stejně mi k srdci víc přirostla ďábelská verze. Řasenku můžete sehnat pouze v černém provedení od 249,-.

Máte s touto řasenkou zkušenosti? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tuhle jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi obal :)) Udělá i pěkné řasy.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ono jde vidět, že máš úplně jiné řasy jak já.. Ale ten kartáček máš také tak mega obalený, že jo? No tak super, je fajn, že jsi spokojená:) Také mám radši Devilash..

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nezkoušela, ale vypadá dost pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Devil-Lush chci vyzkoušet a tahle vypadá moc dobře, ale podle mě je to ten typ řasenky, co mi moc nevyhovuje:/
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tiez mam radšej Devilash alebo ešte tá žltá Vampire bola skvelá,od tejto som čakala podobný efekt, ale za man tiež nič moc.:-(

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si ji dneska koupila, protože jsem na ni slyšela jen kladné recenze. Samozdřejmě bych to nebyla já kdybych ji hned nezkusila. Tahle řasenka je absolutně pecková. Řasy krásně natočí, prodlouží a zahustí. U mě má větší úspěch než ta DevilLash, protože ta mně kapku slepuje. Miluju tuhle řasenku :) Já ji mohu doporučit :) Sehnala jsem ji v DM drogerii za 169,-
    Renata

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři