JUVELORA.CZ Šperky pro ty pravé okamžiky

středa, března 09, 2016

Ahoj krásky,
možná, že jdu s tímhle příspěvkem tak trošku s křížkem po funuse, když ono slavné MDŽ bylo včera, ale na druhou stranu - radost krásným šperkem si přece můžete udělat kdykoliv. Buď vy samy, nebo vaše drahocenné polovičky.


Dnes bych vám chtěla představit jeden internetový obchod, který je věnován šperkům - Juvelora.cz. Eshop je věnován převážně nám, ženám, protože nabízí široký výběr prstýnků, náhrdelníků, náušnic, náramků a spoustu dalších ozdob, které krásu každé ženy mohou maximálně podtrhnout. Samotný web je velmi hezky zpracován a přehledné uspořádání vám jistě usnadní váš výběr.

Nejvíc k srdci mi přirostla nabídka prstýnků a místo většího prstenu s krásným akvamarínem jsem se rozhodla pro tohoto jemného stříbrného fešáka. Prstýnek je vyroben ze stříbra, povrchová úprava byla doladěná rhodiováním (nečerná a má vzhled bílého zlata). Hlavní i vedlejší kamínky tvoří kubické zirkony.


Prstýnek došel velmi krásně a precizně zabalený. Našla jsem ho ve velmi elegantní pevné papírové krabičce s mašličkou. Uvnitř krabičky se schovával pytlíček se samotným prstýnkem a malý hadřík na případné leštění šperku. Já jsem s prstýnkem velmi spokojená. Moji ruku zdobí už nějaký ten den a to bez jediného negativa - nečerná, nijak nebarví, perfektně sedí, takže co víc si přát?

Pokud byste se rozhodly pro nákup některého z nabízených šperků, věřím, že nebudete litovat! Je skutečně z čeho vybírat.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři